EURO 2016: Βέλγιο-Ιρλανδία:3-0

Για τη δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου-Πρώτη ανάρτηση: 18/06/2016 16:00

EURO 2016: Βέλγιο-Ιρλανδία:3-0

Άφησε πίσω την ήττα (2-0) και την κακή εμφάνιση από την Ιταλία και έδειξε τα… δόντια του. Έχοντας σε δαιμονιώδη κατάσταση τον Λουκάκου που σκόραρε δυο φορές, το Βέλγιο έκανε ότι ήθελε την Ιρλανδία (3-0) και έδειξε ότι δικαίως θεωρείται εδώ και καιρό, ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro.

Στις 16:46 τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο! Βέλγιο και Ιρλανδία πάνε στα αποδυτήρια, όπως ξεκίνησαν το παιχνίδι, χωρίς σκορ (0-0).

Στο 48' έγινε το 1-0 για το Βέλγιο! Πολύ γρήγορη αντεπίθεση για τους Βέλγους, ο Ντε Μπρούινε έκοψε τη μπάλα στον Λουκάκου στα όρια της περιοχής και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Ράντολφ, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στο 61' έγινε το 2-0! Οι Βέλγοι γύρισαν εξαιρειτκά και με υπομονή τη μπάλα, ο Μουνιέρ έκανε τη σέντρα και ο Βίτσελ που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, την έστειλε με καρφωτή κεφαλιά στα δίχτυα των Ιρλανδών.

Στο 70' έγινε το 3-0! Ο Αζάρ τσιμπάει τη μπάλα και περνάει καταπληκτικά τον Κλαρκ, γυρνάει την κατάλληλη στιγμή στον Λουκάκου, ο οποίος δεν μπορούσε να αστοχήσει απέναντι από τον Ράντολφ. Πάρτι για το Βέλγιο, 3-0 την Ιρλανδία που έχει καταρρεύσει.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ιταλία επικράτησε χθες 1-0 της Σουηδίας και έχει ήδη προκριθεί στους «16» του Euro.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τούρκος, Κιουνέιτ Τσακίρ.

Ιρλανδία (Μάρτιν Ο΄Νιλ, 4-4-1-1): Ράντολφ, Κόουλμαν, Κλαρκ, Ο’Σι, Γουόρντ, Γουίλαν, ΜακΚάρθι, Χέντρικ, Μπράντι, Χούλαχαν, Λονγκ.

Βέλγιο (Μαρκ Βίλμοτς, 4-2-3-1): Κουρτουά, Μουνιέρ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Ντεμπελέ, Ντε Μπρούινε, Αζάρ, Καράσκο, Λουκάκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top