Το συγκινητικό «αντίο» του ΠΑΟΚ στον Νίκο Τριανταφυλλίδη

Είχε αναλάβει το ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια της ασπρόμαυρης ΠΑΕ

 Το συγκινητικό «αντίο» του ΠΑΟΚ στον Νίκο Τριανταφυλλίδη
«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, γιος του Χάρρυ Κλυνν, με τον ΠΑΟΚ να εκφράζει τα συλλυπητήρια για το χαμό του.

Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή έχοντας αναλάβει το ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, όντας σκηνοθέτης και θέλοντας να δημιουργήσει ένα τέτοιο έργο.

Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια για το χαμό του γιου του Χάρρυ Κλυνν με μία ανακοίνωση του.

Η αναλυτική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νικόλα Τριανταφυλλίδη, που έφυγε τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης δούλευε εντατικά για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ, έργο που, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, τον κράτησε δυνατό και στην δύσκολη προσωπική του μάχη κατά τους τελευταίους μήνες.

Ένα έργο που επέμεινε να αναλάβει και -χωρίς να γνωρίζει κανείς πέρα από τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους την άνιση μάχη που έδινε – να δημιουργήσει ως το κύκνειο άσμα του.
Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν τιμή η συνεργασία μαζί του και ελπίζουμε μέσω του έργου του να μείνει αθάνατος στις συνειδήσεις όλων».

Διαβάστε επίσης:
ΠΕΘΑΝΕ ο γιος του Χάρρυ Κλυνν – Ήταν μόλις 50 ετών Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top