Για άλλα τρία χρόνια ο Ιτούδης στην ΤΣΣΚΑ

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας τους

Για άλλα τρία χρόνια ο Ιτούδης στην ΤΣΣΚΑ
Για άλλα τρία χρόνια θα συνεχίσει στο τιμόνι της ΤΣΣΚΑ ο Δημήτρης Ιτούδης, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας του με τη ρωσική ομάδα έως το 2019, κάτι που ήρθε σαν επιστέγασμα της πολύ επιτυχημένης φετινής σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας των Ρώσων Αντρέι Βατούτιν δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Έλληνα προπονητή και μάλιστα όπως αναφέρθηκε η πρόταση ανανέωσης είχε γίνει πριν την κατάκτηση της Euroleague.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας και θα δουλέψουμε μαζί για ακόμη τρία χρόνια. Είμαι περήφανος για τον σύλλογο που δουλέυω και για τα άτομα που συνεργάζομαι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για τα όσα πετύχαμε μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τους χορηγούς, όλους όσους βοήθησαν. Ανυπομονούμε για νέες προκλήσεις. Είμαστε... πεινασμένοι και διψασμένοι τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος και οι οπαδοί. Θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες γενιές στην ομάδα, που θα παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο και θα υπερασπίζονται τους τίτλους του συλλόγου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top