UEFA: Άρωμα Ελλάδας στην ενδεκάδα προπονητών!

Η λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία

UEFA: Άρωμα Ελλάδας  στην ενδεκάδα προπονητών!
Μία εβδομάδα πριν την έναρξη των ομίλων του Europa League, η UEFA δημοσίευσε μία άκρως ενδιαφέρουσα λίστα. Περιέχει την κορυφαία 11άδα των προπονητών που συμμετέχουν στη διοργάνωση, στην οποία η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία κατέληξε με βάση την καριέρα των 48 προπονητών που κάθονται στους πάγκους των ομάδων που θα δώσουν μάχη μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Από τα 11 ονόματα, τα 6 είναι πάρα πολύ γνωστά στο ελληνικό κοινό, καθώς κάποιοι είτε εργάστηκαν στο παρελθόν σε ελληνική ομάδα, είτε δουλεύουν αυτή την περίοδο στην χώρα μας.
igor-tudor_2.jpg
(Ιγκόρ Τούντορ)

Ο Ιγκόρ Τούντορ βρίσκεται μέσα στην ενδεκάδα. Είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.
161031958-3c18318b-829b-41f8-973e-789b09c38c3a.jpg
(Πάολο Σόουζα)

Υπάρχουν ακόμη ο Πάολο Σόουζα (τώρα στην Φιορεντίνα, έπαιξε στον Παναθηναϊκό), ο Ερνέστο Βαλβέρδε (πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Αθλέτικ Μπιλμπάο), ο Ρικάρντο Σα Πίντο (πέρασε από τους πάγκους των ΟΦΗ, Ατρόμητου και τώρα εργάζεται στην Μπελενένσες), ο Μίτσελ (πέρυσι ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού και τώρα στην Μαρσέιγ) και ο Τιμούρ Κετσπάγια (τώρα στον ΑΠΟΕΛ, μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ, ενώ για λίγο εργάστηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού).

βαλ.jpg
(Ερνέστο Βαλβέρδε)

Την υπόλοιπη ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Μισέλ Πρεντόμ (προπονητής της Μπριζ), Φρανκ ντε Μπουρ (προπονητής του Άγιαξ), Μαουρίσιο Ποκετίνο (προπονητής της Τότεναμ), Χένιγκ Μπ��ργ (προπονητής Λέγκια Βαρσοβίας) και Βίλι Σανιόλ (προπονητής Μπορντό).
μιτ.jpg
(Μίτσελ)
σσσσσ.jpg
(Τιμούρ Κετσπάγια)
Resizer.ashx.jpg
(Ρικάρντο Σα Πίντο)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top