Μίτσελ: Δύσκολο το να είσαι προπονητής. Στον Ολυμπιακό είναι ακόμη πιο δύσκολο!

«Να μην αλλάζουμε τη γνώμη μας για την ομάδα κάθε μέρα»!

Μίτσελ: Δύσκολο το να είσαι προπονητής. Στον Ολυμπιακό είναι ακόμη πιο δύσκολο!

«Το να είσαι προπονητής είναι δύσκολο. Το να είσαι προπονητής του Ολυμπιακού είναι λίγο πιο δύσκολο»: Τάδε έφη ο τεχνικός των Πειραιωτών Μίτσελ μιλώντας στη Nova!

«Τι ωραίο που εί��αι όταν παίζουμε άσχημα να λέμε ότι χρειαζόμαστε χρόνο, γιατί οι παίκτες είναι καινούριοι. Αλλά όταν παίζουμε καλά, να υποστηρίζουμε πως τα κατάφερε πολύ καλά ο προπονητής. Τι ωραία θα ήταν. Για αυτό με ταπεινότητα θα ήθελα να ζητήσω να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τη γνώμη που εκφράζουμε. Δεν μπορούμε να αλλάζουμε τόσο εύκολα τη γνώμη μας κάθε ημέρα» υποστήριξε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Μίτσελ σημείωσε ότι θα βλέπουμε πιο συχνά τη συνύπαρξη του Σαβιόλα με τον Μήτρογλου στην ενδεκάδα, ωστόσο εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός θα αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού του ανάλογα με τον ποιόν αντιμετωπίζει: «Έχουμε στη διάθεσή μας πολλούς παίκτες, ώστε να μπορούμε να μπορούμε να προσαρμόζουμε τα συστήματα και το παιχνίδι μας, ανάλογα με τις ανάγκες μας. Δε θα παίζουμε πάντα με τον ίδιο τρόπο, γιατί οι αντίπαλοί μας και τα παιχνίδια που έχουμε αλλάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός εξήγησε ότι όλοι λίγο πολύ σκάφτονται την κλήρωση της Παρασκευής για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά θα ήταν λάθος να επηρεαστεί η ομάδα για τον επερχόμενο αγώνα με τον Λεβαδειακό, ενώ σε ερώτηση για το ποιους θα ήθελε για αντίπαλους δήλωσε αστειευόμενος… κανέναν: «Θα προτιμούσα να είχαμε ήδη περάσει τη φάση των ομίλων και να πηγαίναμε κατευθείαν στους 16»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top