Σήμερα στις 21.45 ο Ολυμπιακός διεκδικεί τη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ

Ο Ζαρντίμ επεξεργάζεται τα πάντα για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα

Σήμερα στις 21.45 ο Ολυμπιακός διεκδικεί τη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ
​Έτοιμος να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο σημερινό αγώνα με την Άρσεναλ (21.45) σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πλατανιά παρουσιάζεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Η απουσία του τιμωρημένου Χολέμπας είναι πιθανό να προκαλέσει «ντόμινο» αλλαγών στην ενδεκάδα των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχουν δύο σενάρια στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού.
Από τη στιγμή που δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Χολέμπας, το πρώτο σενάριο θέλει τον Βασίλη Τοροσίδη να παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής οπισθοφύλακας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη συγκεκριμένη θέση, αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Εθνική. Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, τη θέση θα καλύψει ο Ντρίσα Ντιακιτέ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δεν υπάρξουν αλλαγές στην υπόλοιπη άμυνα.
Το άλλο σενάριο θέλει τον Γιάννη Μανιάτη δεξί μπακ και τον «Τόρο» αριστερό, με τον Σιόβα να παίρνει θέση μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Άλλωστε, κάτι τέτοιο είχε συμβεί στο παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες» στο Λονδίνο και ο 24χρονος παίκτης τα είχε πάει εξαιρετικά. Έτσι το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν ο Μανωλάς με τον Κοντρέρας. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον έχει τι θα γίνει χαφ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Είναι πιθανό για πρώτη φορά ο Ντιακιτέ να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Μασάντο κ��ι Γκρέκο.
Εν τω μεταξύ, ο 38χρονος προπονητής ενδέχεται να επαναφέρει κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ τον Μπάλας Μέγιερι και είναι πιθανό από εδώ και στο εξής να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας. Ρόλο σε αυτή του την απόφαση φαίνεται ότι έπαιξε (και) το λάθος του Ρόι Κάρολ στον αγώνα με τον Πλατανιά. Όσον αφορά την επίθεση, στα άκρα θα είναι ο Μασάντο με τον Αμπντούν και στην κορυφή ένας εκ των Μήτρογλου ή Τζεμπούρ.
Αυτή τη στιγμή ο Ζαρντίμ επεξεργάζεται τα πάντα για να μπορέσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από την Άρσεναλ, αφού στόχος τους είναι να μπουν στους ισχυρούς στην κλήρωση του Europa League.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top