Ο ύπνος θρέφει μάγουλα και ξεγυμνώνει κώλους!!!!

Φωτογραφια αρθρογραφου
Αρθρογράφος

Η Ελένη Τσαγκά έγραψε…

Να κάνουμε ότι κοιμόμαστε λοιπόν, όταν μπουν ληστές να μας αδειάσουν το σπίτι. Αυτό μας συμβουλεύει η Ελληνική αστυνομία, επίσημα και με τη βούλα Τόσκα. Όμορφα. Μπορώ. Ευκολάκι. Δεν διευκρινίζουν όμως τι θα γίνει εάν δεν τα καταφέρουμε; Εάν κουνηθούμε λιγάκι; Εάν μας πιάσει καμία φαγούρα και ξυστούμε, και καταλάβει ο εισβολέας ότι το κάνουμε στα ψέματα; Θα μας καρφώσει στην αστυνομία; Είναι ποινικό; Θα φάμε στο κεφάλι καμία μήνυση; Πάμε αυτόφωρο; Ή μήπως οι διαδικασίες είναι συνοπτικές, και για να αποφεύγεται η γραφειοκρατία στα δικαστήρια, όποιος δεν κοιμάται, ή δεν κάνει πως κοιμάται, θα τον πυροβολούν; Πλευρό, μπορούμε να αλλάζουμε; Να μετράμε προβατάκια; Και αν μας πιάσει κουβέντα ο βοσκός, να απαντήσουμε ή να του κρατήσουμε πόζα; Και απαντήστε μου και σε κάτι άλλο: εάν δεν έχουμε κοιμηθεί ακόμα, όταν μπει ο ληστής στο σπίτι μας, να κάνουμε ότι κοιμόμαστε, εκεί στον καναπέ, μπροστά από την τηλεόραση; Ή στο τραπέζι της κουζίνας; Ή να ξεραθούμε ξαφνικά πάνω στο πληκτρολόγιο και να αρχίσουμε να ροχαλίζουμε; ή αν είμαστε όρθιοι και μαγειρεύουμε ας πούμε, εκείνη τη στιγμή, και τον δούμε ξαφνικά μπροστά μας… τι να κάνουμε; Άσε το ‘χω… θα κάνουμε πως δεν τον είδαμε, θα τεντωθούμε θα χασμουρηθούμε θα μονολογήσουμε:

«πωωωω τι με έπιασε ξαφνικά… πως νύσταξα έτσι… και έχω και κάτι λεφτά στο κομό πάνω από τα σοκολατάκια… πάω να την πέσω για λίγο».

Και ευθύς θα πάμε να ξαπλώσουμε… για να δουλέψει με την ησυχία του! Δεν νομίζω όμως ότι αρκεί η ιστορία με τον ψεύτικο ύπνο… Νομίζω ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τον εισβολέα, που έχουμε τα χρήματα και τα κοσμήματα. Με μία ταμπέλα. Στην είσοδο του σπιτιού. Μόνιμη. Και να γράψουμε για παράδειγμα: «ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΡΥΨΕΙ ΣΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ. ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΟΔΙΝΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΕΓΩ, ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΛΙΓΟ…». Επίσης για να τον διευκολύνουμε, λέω, να μην κλειδώνουμε κιόλας. Ή ακόμα καλύτερα, να αφήνουμε την πόρτα μισάνοιχτη. Για πιο γρήγορα, το λέω. Μην τον καθυστερούμε τον μεροκαματιάρη. Ωραία δουλειά. Μου αρέσει. Νομίζω ότι θα το κάνω και εγώ, αν είναι τόσο εύκολο. Γιατί να μπαίνουν οι άλλοι στα σπίτια μας και να μην μπαίνω και εγώ, στα σπίτια των άλλων; Τι είμαι εγώ; κορόιδο; Ειλικρινά δεν βρίσκω έναν λόγο για να με σταματήσει να το κάνω και εγώ, αφού όλα θα είναι κανονισμένα. Δεν θα ρισκάρω τίποτα, δεν θα κινδυνέψω, θα κάνουν όλοι τους Κινέζους -και οι ένοικοι και η αστυνομία-, έχω και την άδεια των αρχών!… μια χαρά ιδέα για αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού! Και αφορολόγητα έτσι; Καθαρό, ξεκούραστο κασεράκι στην τσέπη. Κάθε βράδυ. Και την ημέρα θα κοιμάμαι. Και θα βλέπω και τα παιδιά! Αυτό που το πας; Και ξέρω και καμιά δεκαριά σπίτια, έτοιμα να με υποδεχθούν… Η προσφορά ισχύει μόνο για χρήματα και κοσμήματα ή μπορώ να πάρω και καμία κρυστάλλινη φοντανιέρα; Το λέω, γιατί έχω κοζάρει ήδη μία καλή, στο σπίτι της κουμπάρας μου…

Επιπλέον σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η πρόταση να κάνουμε τους κινέζους θα γίνει και από άλλα υπουργεία… ενώ θα ενταχθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου προστασίας του Πολίτη και θα εφαρμόζεται υποχρεωτικά και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κινδύνου…

Παραδείγματος χάριν: Σας έρχεται το μπουγιουρντί της εφορίας; ΚΆΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΆΣΤΕ!

Σας έρχεται ο λογαριασμός για φως, νερό, τηλέφωνο; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Ακούτε, πως θα μας την πέσουν οι Τούρκοι; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Πιάσατε επ’ αυτοφώρω τον/την σύντροφο σας καβάλα με άλλον/ άλλη; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Ακούτε απίστευτες μακακίες στη βουλή; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Σας μειώνουν τον μισθό ή την σύνταξη; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Σας παίρνουν το σπίτι: ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Καταλαβαίνετε ξαφνικά ότι η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία τεράστια απάτη-αυταπάτη; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Πεθαίνουν τα παιδιά από την πείνα; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Βλέπετε τον Σαββίδη να μπουκάρει στο γήπεδο κρατώντας όπλο; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Βλέπετε τα ΜΑΤ να δέρνουν αδιακρίτως νέους, γέρους, φοιτητές, άνεργους, συνταξιούχους, και όποιον προσπαθεί να διαμαρτυρηθεί; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Πήρατε 12 κιλά; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Θέλει το παιδί καινούργια παπούτσια; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Σας έκοψε η τροχαία κλήση για κόκκινο; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Ακούτε ότι ο 88χρονος που έβγαλε όπλο στους ληστές, διώκεται για κακούργημα; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ; ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!

Με εντολή γιατρού και υπουργού, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ! Όλοι για ύπνο λοιπόν. Η ώρα είναι περασμένη…. γιατί ο ύπνος θρέφει μάγουλα και ξεγυμνώνει κώλους!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top