Νέα κλήρωση αποδείξεων θα πραγματοποιήσει αύριο το απόγευμα το υπουργείο Οικονομικών,  αλλά  υπάρχει μια λεπτομέρεια που προκαλεί αίσθηση, όπως μετέδωσε ο οικονομικός συντάκτης Γιώργος Παππούς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Πρόκειται για την φορολοταρία Νο 12, της οποίας καλώς εχόντων των πραγμάτων η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις  6 μ.μ. της Τρίτης 30/1/.

Οι φορολογούμενοι με τους προσωπικούς τους κωδικούς μπορούν να δουν μέχρι την ώρα της κλήρωσης με πόσους λαχνούς συμμετέχουν,  από τους 1 δις  που θα μπουν στην ηλεκτρονική κληρωτίδα.

1 εκ. ευρώ θα διανεμηθεί σε 1.000 τυχερούς, αλλά εντύπωση προκαλεί ότι από τις προηγούμενες κληρώσεις δεν έχει δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό ώστε να εισπράξει το  ποσό που τους αντιστοιχεί το 30% όσων έχουν κερδίσει στην κλήρωση!

Το αποτέλεσμα είναι περίπου 3 εκ. ευρώ να παραμένουν στα αζήτητα, ενώ όπως υπενθύμισε ο Γ. Παππούς,  όσοι έχουν κληρωθεί και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό έχουν προθεσμία 3 μηνών για να το πράξουν και να εισπράξουν τα κέρδη, αλλιώς αυτά θα πάνε στον πρώτο επιλαχόντα.                   

Tags: