K. Μακρή: Οι κάτοικοι φυλάνε τσίλιες στα Εξάρχεια για να μαζέψουν τα σκουπίδια!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στην περιοχή της Αθήνας εξαιτίας της αδράνειας της πολιτείας

«Aντι να το απομακρύνουν το “KEΠ”,  το επεκτείνουν κιόλας. Σε λίγο θα ρίξουν κι άλλο όροφο. Θα το κάνουν δίπατο» σχολίασε η Κάτια Μακρή  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, για τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στα Εξάρχεια.    

«Σήμερα μου περιέγραφαν απο τον Δήμο πράγματα που δεν μπορείς να φανταστείς, αν δεν ζεις εκεί» πρόσθεσε η σχολιάστρια του Star. Η ίδια  ανέφερε χαρακτηριστικά για τα όσα συμβαίνουν στην πολύπαθη περιοχή:

-Η  κοντινότερη τράπεζα βρίσκεται πλέον στο 1,5 χιλιόμετρο, καθώς έφυγαν όλα τα υποκαταστήματα από τα Εξάρχεια.

-Από τον  φόβο έκλεισε και η τελευταία αλυσίδα σούπερ μάρκετ, μόνο μπακάλικα έχει πια.

- Κάποια στιγμή σταμάτησαν να τους μαζεύουν και τα σκουπίδια καθώς  αρνούνταν να πάνε τα απορριμματοφόρα. Και…  έγινε συνωμοσία με τους κατοίκους, να φυλάνε τσίλιες απο τα παράθυρα το βράδυ μην πέσει καμια μολότοφ στο απορριμματοφόρο  και κάποιος να  προλάβει να ειδοποιήσει!

«Σε αυτό το κλίμα  δεν περιμένει κανείς ότι θα πάει ο Δήμος μόνος του με ένα γερανό να απομακρύνει το ΚΕΠ των αναρχικών. Θα τους κάψουν ζωντανούς. Αυτό θέλει ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση , να ζωστεί η περιοχή και να μπει ο γερανός. Κι εκεί αρχίζει η κωλυσιεργία. Ο Τόσκας  ρίχνει την ευθύνη στον Καμίνη, ο Καμίνης σήμερα το μεσημέρι σε σύσκεψη στο δημαρχείο είπε ότι έκανε μήνυση, ότι  εχει ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας και δεν του λένε πότε θα γίνει η επιχείρηση» τόνισε η σχολιάστρια του Star.

Ο λόγος; Η Αστυνομία δεν τολμάει να…  πλησιάσει τα Εξάρχεια, που ειναι πια ανεξάρτητο κράτος.

«Πάντως αν Δήμος, υπουργείο κι όλοι όσοι εμπλέκονται συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, βλέπω τους αντιεξουσιαστές όχι μόνο να βγάζουν το καλοκαίρι με την πέργκολα, αλλά να βάζουν και  κεραμίδια για να ξεχειμωνιάσουν!» κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top