Ένα Survivor άνω - κάτω: Πώς διαμορφώθηκαν οι ομάδες μετά την αλλαγή

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Είχε ανακοινωθεί και έγινε: οι παίκτες των δύο ομάδων μετά από ένα έκτακτο συμβούλιο που κάλεσε ο Σάκης Τανιμανίδης "χωρίζονται" από την αρχή.

«Καλώς ήρθατε σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Σήμερα, σας κάλεσα σε αυτό το έκτακτο συμβούλιο γιατί οι δύο ομάδες θα ξαναγίνουν από την αρχή. Ο καλύτερος παίκτης των Διασήμων και ο καλύτερος παίκτης των Μαχητών θα επιλέξουν τις ομάδες τους», είπε ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης.

Όλο αυτό έγινε μιας και οι Μαχητές είναι εννέα, ενώ οι Διάσημοι μόλις πέντε κι αυτοί η μεγάλη αριθμητική ανισορροπία ανάγκασε την παραγωγή να καλέσει συμβούλιο και να φτιάξει τις δύο ομάδες από την αρχή. 

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι παίκτες από την κάθε ομάδα, θα επιλέξουν του παίκτες που θα έχουν οι ομάδες τους.

Δείτε πώς χωρίστηκαν οι νέες ομάδες:

Ο Ηλίας διάλεξε τους Εύη Σαλταφερίδου, Πάνο Θεοδώρου, Νάσο Παπαργυρόπουλο, Νικόλα Αγόρου, Ντάρια Τουρόβινκ και Ροδάνθη Καπαρού.

Η Κατερίνα διάλεξε τους Μελίνα Μεταξά, Γιάννη Τσίλη, Χάρη Γιακουμάτο, Μιχάλη Μουρούτσο, Βιργινία Δικαιούλια και Κωνσταντίνο Τσεπάνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top