Backstage: Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα;

Όσα είδαμε στην εκπομπή Backstage, με την Βίκυ Μανώλη και την Βενέτα Αναγνώστου

Το Backstage είναι η εκπομπή μόδας και lifestyle της Web TV του Star, η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν να μένουν ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις της μόδας παγκοσμίως και να μαθαίνουν πρώτοι όλα τα νέα για τους αγαπημένους τους stars.

Η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγώστου μας ταξιδεύουν, κάθε Παρασκευή στις 23:00, από τις πασαρέλες των fashion week μέχρι τα street style των fashion bloggers και influencers.

Το σαββατοκύριακο έφτασε, οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεστε. Σε αυτή την εκπομπή, λοιπόν, προτείνουμε τα καλύτερα χειμερινά outfit, βλέπουμε τα must-have παπούτσια της σεζόν, δίνουμε tips για γιορτινό μακιγιάζ και σχολιάζουμε όλη την φλέγουσα επικαιρότητα της showbiz σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Περιμένουν τελικά το πρώτο τους παιδί η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Ταιμανίδης; Πόσο πλήρωσε η Rihanna για τα Gucci καλτσάκια της; 

Για να δείτε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Μη χάνετε χρόνο… περπατήστε κι εσείς μαζί μας στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top