Οι ΠΡΩΤΕΣ δηλώσεις της Demy μετά την επιλογή του «This is love» - «Είχαμε πολύ άγχος»

Τι αποκάλυψε για το τραγούδι που επιλέχθηκε

This Is Love. Αυτό είναι το κομμάτι που επέλεξε το κοινό για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision και, στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον ελληνικό τελικό, η Demy μίλησε για τα συναισθήματά της.

«Είχαμε πολύ άγχος και για την επιλογή, επειδή αγαπάμε και τα τρία τραγούδια με έναν διαφορετικό τρόπο, νομίζω να χαιρόμασταν σχεδόν το ίδιο και για τα τρία» είπε η νεαρή τραγουδίστρια μετά τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2017, μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό και τον Δημήτρη Κοντόπουλο για το αποτέλεσμα που έφερε η ψηφοφορία του κοινού.

Μιλώντας για την εκπροσώπηση της Ελλάδας τον Μάιο στο Κίεβο, η Demy είπε: «Το τραγούδι συνδυάζει με πολύ ωραίο τρόπο όλα αυτά που θα ήθελα. Έχει και συναίσθημα μέσα και μπορείς να το βγάλεις και ερμηνευτικά, είναι και dance στα σημεία που πρέπει, έχει τη συμφωνική της ΕΡΤ στη γέφυρα, είναι ένα κομμάτι που τα έχει όλα. Δεν έχω φόβο, είναι άγχος γιατί έχω συναίσθηση της βαρύτητας και του βάρους αυτού που φέρει μια τέτοια συμμετοχή, αλλά επειδή κάνουμε ψυχαγωγία και για τον κόσμο που το βλέπει, αλλά και για εμάς, κάνουμε αυτό που αγαπάμε, πρέπει να μην το σοβαρεύουμε και στο μυαλό μας πιο πολύ. Δηλαδή να το απολαύσω και να συνειδητοποιώ συνέχεια ότι κάνω αυτό που αγαπάω και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι πιο πολύ από ότι πρέπει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη στιγμή του τελικού που έκανε να δακρύσει, όταν προβλήθηκε βίντεο με τις ευχές του πατέρα της, εξηγώντας ότι «έχουν προηγηθεί και κάποιες δύσκολες μέρες και μήνες, οπότε η κούραση και η πίεση και το άγχος, μάλλον κορυφώθηκαν σε αυτή τη βραδιά. Με την οικογένεια μου έχω ένα δέσιμο μεγάλο και με όλους όσοι μίλησαν αυτή τη βραδιά. Γιατί και η Δέσποινα που μίλησε και ο Αντώνης Καφετζόπουλος είναι άνθρωποι πολύ κοντά μου που έχουμε περάσει πολλά στη δουλειά, οπότε ήταν πολύ συγκινητικό και τιμητικό».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top