ΜΟΝΟ στο star.gr: Ποιος ΛΑΜΠΕΡΟΣ τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο Rising Star;

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

ΛΑΜΠΕΡΟΣ τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο Rising Star

Είναι το talent show που γεμίζει με μουσική τις Κυριακές του τηλεοπτικού κοινού, αλλά αυτή την Κυριακή δεν θα ερμηνεύσουν στη σκηνή του σόου του ΑΝΤ1 μόνο οι παίκτες, ούτε οι κριτές  - κάτι που έχουμε ξαναδεί – αλλά ένας νεαρός τραγουδιστής που αναμένεται να ξεσηκώσει τους πάντες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, μετά την Μελίνα Ασλανίδου που έδωσε το «παρών» στα Στούντιο Κάπα την περασμένη Κυριακή, αυτή την εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί δίπλα στον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, τον Κώστα Μακεδόνα και τον Χρήστο Μάστορα.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, που ολοκήρωσε τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και κάνει βαλίτσα για Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να χαρίσει "μαγικές" βραδιές στη συμπρωτεύουσα, θα κάνει μια μικρή στάση στα Σπάτα και θα ερμηνεύσει νέες, αλλά και παλιές και αγαπημένες επιτυχίες του.

Σίγουρο είναι επίσης ότι δεν θα πάρει το ρόλο κριτή, αλλά θα παρευρεθεί καθαρά και μόνο με την τραγουδιστική του ιδιότητα! Στόχος είναι το κέφι στο πλατό να κάνει και αυτό τον τοίχο να.. σηκωθεί και να καθηλώσει – και με ένα λόγο παραπάνω – το τηλεοπτικό κοινό στη συχνότητα το ΑΝΤ1.

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι μιας και έγινε η αρχή, κάθε Κυριακή θα υπάρχει κάποιο πρόσωπο από το ελληνικό πεντάγραμμο που θα ανεβαίνει στη σκηνή και θα ντύνει μουσικά τη βραδιά!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi.star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top