Kότσιρας, Πορτοκάλογλου και Τσακνής τραγουδούν για τον Λαυρέντη

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Αυτό που συνέβη στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019. Αυτό το τόσο ξαφνικό και απρόσμενο γεγονός που βύθισε σε πένθος όλη την Ελλάδα.

Σαν να έζησε τη ζωή του με μια ανάσα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και, όταν ήρθε η ώρα, «έφυγε» σιωπηλά, προδομένος από την καρδιά του, όχι όμως από την οικογένεια και τους φίλους του.

Και οι φίλοι μαζεύονται, γιατί κανείς δεν πεθαίνει, όταν η μνήμη μένει ζωντανή. Η πρώτη παρέα δίνει ραντεβού ακριβώς έναν χρόνο μετά το αντίο στον Λαυρέντη. Και αυτή είναι μια συναυλία-γιορτή στη μνήμη του, μια συναυλία-τιμή στον φίλο Λαυρέντη και στα τραγούδια του.

Η συνεργασία Αδαμαντίδη-Γιώτη και οι μεσημεριανές εμφανίσεις λόγω κορωνοϊού

Σε έναν από τους αγαπημένους του χώρους, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν με όλους εμάς στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στη μουσική αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη που όλοι σιγοψιθυρίσαμε.

Μαζί τους επί σκηνής, οι φίλοι μουσικοί: Νίκος Καλαντζάκος (πλήκτρα), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Steve Tesser (κιθάρα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα) και Ηλίας Λαμπρόπουλος (βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι).

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top