«Δεν ξέρω την Γερονικολού! Το "Xτυποκάρδια στο θρανίο δεν είναι και η Αντιγόνη"

Τι ανέφερε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας στη "Φωλιά των Κου Κου"

Για την τηλεόραση, τα πρόσωπα που λείπουν,  την Κατερίνα Γερονικολού και το ρόλο της στο «Χτυποκάρδια» στο θρανίο μίλησε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

«Υπάρχουν τηλεοπτικά πρόσωπα, τα οποία αποχώρησαν πάρα πολύ νωρίς για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους. Εμένα μου λείπουν. Η Λιάνα Κανέλλη… δεύτερη δεν υπήρξε στην ελληνική τηλεόραση, η Έλενα Ακρίτα» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ερωτηθείς για τον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη από την ταινία ‘Χτυποκάρδια στο θρανίο» που ανέβει στο θεατρικό σανίδι και θα ενσαρκώσει η Κατερίνα Γερονικολού ανέφερε:

«Δεν την ξέρω την κ. Γερονικολού. Ως όμορφη κοπέλα μπορεί να τα καταφέρει, τα Χτυποκάρδια στο θρανίο δεν είναι και η Αντιγόνη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν έγινε το θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου επειδή ήταν η Ελληνίδα Σάρα Μπερνάρ. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε το κάτι άλλο. Το να τα βάλεις με έναν μύθο θέλει πολύ μεγάλα κουράγια και για να το κάνεις πρέπει να βρεις κάποιον τρόπο να το κάνεις και όχι να αντιγράψεις απλώς το νιάου νιάου βρε γατούλα».

Μάλιστα, τόνισε πως «εγώ δεν θα επέλεγα τον Νίκο Γαλανό για να κάνει τον ρόλο του πατέρα μου, αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό, εμένα δεν με ρώτησε κανένας. Θα έλεγα ότι ο Κρατερός Κατσούλης θα ταίριαζε περισσότερο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top