Baby Boom: Ο «σέξι κατάδικος» και η «χρυσή» κληρονόμος έγιναν γονείς!

Η φωτογραφία του νεογέννητου γιου στο Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο  Jeremy Meeks! Ο πιο «καυτός κατάδικος» της Αμερικής έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, καθώς η Chloe Green έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την ευχάριστη είδηση έκανε ο ίδιος γνωστή ποστάροντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του μωρού.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη γέννηση του γιου μας που θα πάρει το όνομα Jayden που γεννήθηκε στις 29 Μαΐου. Η μαμά και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους. Σας ζητούμε ευγενικά να σεβαστείτε  την ιδιωτικότητά μας. Με αγάπη Jeremy  καιChloe», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του.

Το love story του ζευγαριού

Η ιστορία τους θυμίζει αστυνομικό θρίλερ με happy end. O Jeremy Meeks, ο οποίος έκανε καριέρα μοντέλου, συνελήφθη το 2014 για συμμετοχή σε συμμορία και κατοχή όπλων με αποτέλεσμα να μπει στη φυλακή για 2 χρόνια.

Η χρυσή κληρονόμος τον είδε να κάνει πασαρέλα. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και κανένας δισεκατομμυριούχος δε θα μπορούσε να αντικαταστήσει στην καρδιά της τον νεαρό με τα καταγάλανα μάτια, τους κοιλιακούς και τα ζυγωματικά.

Το ζευγάρι είχε τις ευλογίες της οικογένειας Green. Υπήρχε όμως ένα μεγάλο αγκάθι, καθώς

 


Οι διαδικασίες του διαζυγίου ολοκληρώνονται σιγά σιγά και το ζευγάρι σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top