Τέλος το μπικίνι και οι βραδινές τουαλέτες στα καλλιστεία της Αμερικής!

Οι κριτές θα δίνουν το στέμμα όχι στην πιο όμορφη , αλλά στην πιο... έξυπνη!

Τέλος στο μπικίνι και τη βραδινή τουαλέτα βάζουν τα καλλιστεία της Αμερικής. Σύμφωνα με το νέο σύστημα αξιολόγησης, οι κριτές θα δίνουν το στέμμα όχι στην πιο όμορφη , αλλά στην πιο... έξυπνη!

Στη μεγάλη οθόνη, τη... δύσκολη ώρα των ερωτήσεων και η Sandra Bullock  στέφθηκε... Μις Αμερική, απαντώντας με τη...θεϊκή ατάκα-πασπαρτού!

Τώρα, στον πραγματικό κόσμο των καλλιστείων και συγκεκριμένα της Αμερικής έρχονται τα πάνω κάτω, αφού δεν θα είναι μία και μοναδική η ερώτηση που θα κρίνει το... πνεύμα των διαγωνιζόμενων κοριτσιών.  

 «Μια υποψήφια δεν θα κρίνεται πλέον για τη φυσική της ομορφιά. Θα έχει να κάνει με όσα έχει στο μυαλό της και την καρδιά της..», δήλωσε η πρόεδρος του οργανισμού Miss America, Regina Hopper.

 

"ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ Σ΄ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ... ΟΜΟΡΦΙΑΣ!" 

Η εμφάνιση των υποψηφίων με τη βραδινή τουαλέτα θα είναι πλέον μια.... παρουσίαση με ντύσιμο της επιλογής τους, ενώ η εμφάνισή τους με το μαγιό θα αντικατασταθεί με μια μίνι συζήτηση με την κριτική επιτροπή!

“Δηλαδή  μια κοπέλα που θα έχει ένα καλλίγραμμο σώμα, είτε από τη φύση της από τα γονίδιά της, επειδή το έχει δουλέψει και αυτό , γιατί και το σώμα θέλει δουλειά, όπως και το πνεύμα και η ψυχή. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό με το μπικίνι,  τελείως...απεταξάμην!”, ανέφερε η Μάρα Δαρμουσλή.

 «Αν ένα κορίτσι εμφανιστεί με φόρεματα δικής της επιλογής , που εγώ που θα ήθελα αυτή που θα βγει να την επιλέξω για να μου κάνει μια φωτογράφιση . δεν θα έχω δει πώς είναι το σώμα της, αν έχει κυτταρίτιδα , αν τα πόδια της δεν είναι λεπτά», δήλωσε η ιδιοκτήτρια πρακτορείων  μοντέλων, Κρίστι  Κρανά.

Σ' ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ  ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ... IQ!"

«Δεν είναι κάτι το οποίο ψάχνεις πόσο μορφωμένη ή πόσο η προσωπικότητα ή το iq της είναι μεγάλο . Αυτό είναι μία άλλη ιστορία...", πρόσθεσε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

''Δεν είμαστε πλέον καλλιστεία, είμαστε ένας διαγωνισμός" διευκρινίζουν οι αρμόδιοι του θεσμού στην Αμερική, που μέχρι σήμερα τον γνωρίζαμε όλοι ως τον Νο 1 θεσμό... ομορφιάς!

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top