Η "συγγνώμη" του Freeman για τη σεξουαλική παρενόχληση

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες- "Mου σήκωνε τη φούστα και με ρωτούσε αν φοράω εσώρουχο"

Συγγνώμη ζήτησε ο Morgan Freeman μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για σεξουαλική παρενόχληση από οχτώ γυναίκες, συγκλονίζοντας τους fans του μιας και μακραίνει η λίστα με τους διάσημους ηθοποιούς που φέρονται να εμπλέκονται σε ροζ σκάνδαλα.

Και όλα αυτά την ώρα που ο παραγωγός του Hollywood, Harvey Weinstein, από τον οποίο άρχισε να… ξετυλίγεται το κουβάρι αυτών των υποθέσεων, αναμένεται να παραδοθεί σήμερα στην αστυνομία.

«Όποιος με γνωρίζει ή έχει συνεργαστεί μαζί μου ξέρει ότι δεν είμαι κάποιος που εσκεμμένα θα ήθελε να αναστατώσει ή να κάνει κάποιον να αισθανθεί άβολα. Ζητάω συγγνώμη σε οποιοδήποτε πρόσωπο έκανα να αισθανθεί άβολα ή ότι δεν το σεβόμουν. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου» τόνισε ο 80χρονος ηθοποιός – παραγωγός σε μήνυμά του.

Συνολικά 16 γυναίκες μίλησαν στο CNN για τον Freeman εκ των οποίων οι οκτώ ανέφεραν ότι υπήρξαν θύματα παρενόχλησης.

Οι καταγγελίες σοκάρουν. Μία γυναίκα,  η οποία το καλοκαίρι του 2015 δούλεψε ως βοηθός παραγωγής στην κωμική ταινία «Going In Style» αποκάλυψε ότι o Morgan Freeman την παρενοχλούσε για μήνες, υποστηρίζοντας πως της μιλούσε άσχημα και την άγγιζε σε σημεία του σώματός της χωρίς συναίνεση.

Μάλιστα, κατήγγειλε πως μια φορά «προσπαθούσε να μου σηκώσει τη φούστα και ρωτούσε αν φορούσα εσώρουχο».

Ο συμπρωταγωνιστής του, Alan Arkin, «του ζήτησε να σταματήσει. "Ο  Morgan φοβήθηκε και δεν ήξερε τι να πει", πρόσθεσε η γυναίκα, η οποία προτίμησε να μην αποκαλύψει το όνομά της.

Μια άλλη μαρτυρία θύματος των πράξεων του Freeman, αυτή της παραγωγού στην ταινία «Now You See Me», είπε ότι εκείνη και οι γυναίκες συνάδελφοί της άκουγαν πολλά άσεμνα λόγια από τον ηθοποιό, σε σημείο που σταμάτησαν να φοράνε στενά ρούχα τα οποία τόνιζαν το στήθος τους ή τους γλουτούς τους, όταν αυτός βρισκόταν στο πλατό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top