Μοντέλο από την Τουρκία τα βάζει με τους Έλληνες!

«Δεν έρχομαι στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας, λόγω της στάσης της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία»

Μοντέλο από την Τουρκία αρνείται να συμμετάσχει στην εβδομάδα μόδας στην Αθήνα και κατηγορεί την Ελλάδα για τη συμπεριφορά της απέναντι στη χώρα της. Είναι εντυπωσιακή και χυμώδης. Με το ανατολίτικο ταμπεραμέντο της ξεχώρισε στο διαγωνισμό top model της Τουρκίας.

Αντί όμως να απολαύσει την επιτυχία της, βρήκε βήμα να επιτεθεί στην Ελλάδα. Ο λόγος για τη νεαρή Μερβέ Ακκανάτ, η οποία από το να κυνηγά τα συμβόλαια επιλέγει να κάνει μικροπολιτική απειλώντας με οθωμανικά χαστούκια.

"Η Ελλάδα πρέπει να μάθει την θέση της. Εμείς είμαστε εγγόνια των Οθωμανών. Ξέρουμε και να τείνουμε «κλάδο ελαίας» στους καταπιεσμένους και να χτυπάμε οθωμανικά χαστούκια σε αυτούς που τους πρέπει", αναφέρει η ίδια.

Ούτε στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας δε δέχεται να έρθει παρά το γεγονός ότι θα της άνοιγε δρόμους για καριέρα μοντέλου και όχι εκπροσώπου τύπου.

"Είχα προτάσεις για να μετάσχω στην εβδομάδα μόδας που θα γίνει στις 30 Μαρτίου στην Αθήνα, αλλά απέρριψα αυτή την πρόταση, λόγω της στάσης που τηρεί το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα απέναντι στην χώρα μας", προσθέτει.

Η ίδια πάντως όπως φαίνεται προσπαθεί με λάθος τρόπο να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, αφού το ντεφιλέ είναι πιο πολύ ευρωπαϊκό κι εκείνη απέχει πολύ από το να γίνει Ευρωπαία.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τον Παναγιώτη Στάθη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top