Οι Alcatrash στο star.gr: Το μοναδικό αφιέρωμα στην Άννα Βίσση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου !

Δείτε το βίντεο

Τους «Alcatrash» τους γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» στον ΑΝΤ1.

Είναι τέσσερα νέα ταλαντούχα παιδιά, τα οποία έχουν φτιάξει ένα ανατρεπτικό συγκρότημα που κάνει τη… διαφορά!

Ο Πέτρος Πυλαρινός (φωνή), ο Σταύρος Κωστής (κιθάρα), ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (τύμπανα) και ο Ανδρέας Βούλγαρης (πλήκτρα) δημιούργησαν έναν μοναδικό αφιέρωμα στην Άννα Βίσση με επιτυχίες που αγαπήσαμε στα '90s.

Οι ίδιοι είπαν στο star.gr: «Η Άννα Βίσση είναι η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια, αν θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε κάποιον καλλιτέχνη που σημάδεψε τα 90s αλλά παράλληλα με τη μουσική του προσωπικότητα μας κέρδισε για πάντα, είναι η Βίσση. Μπορεί λοιπόν να υπήρχαν πολλές επιλογές και τα live μας να περιλαμβάνει διασκευές από πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες, αλλά στο μυαλό μας το πρώτο βίντεο ήταν μονόδρομος. Στα πλάνα φαίνονται διάσπαρτα κάποια βινύλια της Άννας όπως το «Φωτιά» και η «Έμπνευση». Θέλουμε να πούμε ότι δεν τα δανειστήκαμε για το βίντεο! Είναι οι δίσκοι μας και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά».

Το αφιέρωμα (tetrabute) που έκαναν αυτή την φορά, το ανέβασαν στο κανάλι τους στο YouTube και ήδη έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία! Αποτελείται από τα τραγούδια: «Αποδείξεις, Πάρτε τα όλα, Μην ψάχνεις την αγάπη και Ο τελευταίος χορός».

«Σαν Alcatrash είναι χόμπι μας χρόνια να δημιουργούμε άτυπα αφιερώματα στους αγαπημένους μας καλλιτέχνες είτε τα ανεβάζουμε στο διαδίκτυο, είτε αυτά μένουν για εμάς και τα συζητάμε στο αυτοκίνητο στο tour για τα live! Είναι για μας κάτι πολύ ευχάριστο και δημιουργικό που βγαίνει με ενθουσιασμό και μας δίνει πολύ χαρά όταν ολοκληρώνεται.

Γι’ αυτό μπορεί ο κόσμος σίγουρα να περιμένει κι αλλά τέτοια βίντεο από τη μπάντα στο κανάλι μας στο YouTube, επίσης είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για επερχόμενα αφιερώματα!» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ακόμα, οι Alcatrash έχουν κάνει τη διασκευή στο τραγούδι «Ναι Υπάρχει εγώ» της Καίτης Γαρμπή, ενώ το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single -μέσα από την Panik Records-, με τίτλο «Έχω ξεχάσει τι πίνω».

Αυτή την περίοδο κάνουν live σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου σημειώνουν τεράστια επιτυχία!

 

 

 

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top