Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει για την Βουγιουκλάκη: «Έπρεπε να κυλιστούμε στο πάτωμα και την ακούω να…»

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο»

Ελληνίδα ηθοποιός για Αλίκη: Άσε με να ανέβω κι εγώ...

Είναι η πιο αγαπημένη εν ζωή δευτεραγωνίστρια του ελληνικού σινεμά. Βίλα των Οργίων, Κάτι Κουρασμένα παλικάρια, Το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο, Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα και άλλες πολλές συμμετοχές σε ασπρόμαυρες και μη ταινίες που μπήκαν σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Ο λόγος για την Μέλπω Ζαρόκωστα η οποία έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town.

Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την αρχή της καριέρα της, αλλά και για την πρώτη της δουλειά όταν γύρισε από την Αυστραλία.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την ταινία «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο», με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Κυρία Ζαρόκωστα, ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Πώς μεγαλώσατε; Έχετε ωραίες αναμνήσεις  από τα παιδικά σας χρόνια;

Μεγάλωσα σε αστικό περιβάλλον, με ένα ωραίο σπίτι, ιδιωτικά σχολεία, δασκάλες, πιάνο και δεν συμμαζεύεται. Ο πατέρας μου είχε την πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, εκείνος σχεδίασε το ΙΚΑ. Ξέσπασε ύστερα ο εμφύλιος πόλεμος και αναγκαστήκαμε να πάμε μετανάστες στην Αυστραλία, όπου ζούσε ο αδελφός του, προξενικός λιμενάρχης του πολέμου. Έχεις ξανακούσει ποτέ μετανάστες με λεφτά; Αυτοί ήμασταν εμείς.

Στην Αυστραλία, παρ’ όλη την αντίσταση των γονιών που δεν ήθελαν με τίποτα να γίνω ηθοποιός, έκανα σπουδαία καριέρα. Εκείνοι προσπαθούσαν να με καλοπαντρέψουν, εγώ να παίξω βαρβάτους ρόλους στο θέατρο. Τελικά τα κατάφερα. Στην Ελλάδα γύρισα στα 27 μου και η πρώτη μου δουλειά ήταν Το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο. Έκανα μια συμμαθήτρια της Αλίκης.

Μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη θυμήθηκε και ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Παίζαμε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο. Σε μια σκηνή έπρεπε να κυλιστούμε στο πάτωμα. Ακούω λοιπόν την Αλίκη να μου λέει κάποια στιγμή: «Άσε με βρε Μέλπω, να ανέβω κι εγώ λίγο από πάνω. Η πρωταγωνίστρια είμαι.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top