Περνούν και μόνοι τους καλά: Τα λαμπερά ζευγάρια που χώρισαν το 2017

Πλούσια η λίστα χωρισμών του 2017

Κάθε χρόνος έχει τη δική του «λίστα» διάσημων χωρισμών και το 2017 δε διαφέρει από τον κανόνα.

Το πρώτο διάσημο ζευγάρι που ανακοίνωσε το χωρισμό του ήταν o Orlando Bloom και η τραγουδίστρια Kate Perry το Φλεβάρη, μετά από μόλις ένα χρόνο σχέσης.

Orlando Bloom - Kate Perry

Το Μάρτιο μαθεύτηκε ότι η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Scarlett Johansson κατέθεσε αγωγή διαζυγίου από το σύζυγό της Romain Dauriac μετά από 2 χρόνια γάμου.

Scarlett Johansson - Romain Dauriac 

Ο Απρίλιος ήταν ο μήνας των χωρισμών, καθώς η Janet Jackson και ο  Wissam Al Mana ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους  μόνο κάποιους μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους. Επίσης, ο τηλεοπτικός star της σειράς «Φιλαράκια» David Schwimmer χώρισε από την Zoe Buckman μετά από 6 χρόνια γάμου.

David Schwimmer - Zoe Buckman 

Επιπλέον, η star των reality Kyllie Jenner χώρισε από τον ράπερ Tyga μετά από 3 χρόνια σχέσης.

Kyllie Jenner - Tyga

Το Μάιο, η κωμικός Amy Schumer δήλωσε ότι εκείνη και ο Ben Hanisch «θα παραμείνουν φίλοι», αλλά όχι πλέον ζευγάρι.

Τον ίδιο μήνα, ο Ben Stiller και η σύζυγός του Christine Taylor ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μετά από 17 χρόνια γάμου. Παντρεύτηκαν το Μάιο του 2000 και έχουν δύο παιδιά, τα οποία θα παραμείνουν η προτεραιότητά τους.

Ben Stiller - Christine Taylor 

Ο Αύγουστος ξεκίνησε με τα νέα ότι οι star του "Guardians of the Galaxy" Chris Pratt και Anna Faris χωρίζουν μετά από 8 χρόνια γάμου. Παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν ένα γιο 4 ετών.

Chris Pratt - Anna Faris 

Τον ίδιο μήνα, ακούστηκε ότι  η Amber Heard χώρισε από τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk. Το διαζύγιό της από τον Johnny Depp είχε βγει νωρίτερα το 2017.

Amber Heard - Elon Musk

Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας - βόμβα, καθώς η οσκαρική ηθοποιός  Jennifer Lawrence και ο σκηνοθέτης  Darren Aronofsky χώρισαν μετά από ένα σύντομο ρομάντζο που είχαν, ενώ η Heidi Klum χώρισε από τον Vito Schnabel μετά από 3 χρόνια σχέσης.

 Jennifer Lawrence - Darren Aronofsky 

Επίσης, χώρισαν ο star του "Twilight" Robert Pattinson και η αρραβωνιαστικιά του FKA Twigs, ενώ χωριστούς δρόμους ακολούθησαν και η Rachel Bilson με τον Hayden Christensen μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής.

Robert Pattinson - FKA Twigs

Τον ίδιο μήνα χώρισαν και η τραγουδίστρια Fergie με τον  Josh Duhamel μετά από 8 χρόνια γάμου. Οι ίδιοι δήλωσαν ότι είχαν αποφασίσει να χωρίσουν πολύ νωρίτερα, αλλά δεν είχαν ανακοινώσει κάτι στις οικογένειές τους. Έχουν ένα γιο, τον Axl, 4 ετών.

Fergie - Josh Duhamel 

Τον Οκτώβριο, ανακοινώθηκε ότι οι  pop stars Selena Gomez και The Weeknd χώρισαν, ενώ φήμες ήθελαν τη Selena να έχει επανασυνδεθεί με την προηγούμενη σχέση της, τον Justin Bieber.

Selena Gomez - The Weeknd 

Επίσης τον Οκτώβριο ανακοινώθηκε ότι ο Ewan McGregor χώρισε από τη σύζυγό του, Eve Mavrakis, μετά από 22 χρόνια γάμου.

Ewan McGregor - Eve Mavrakis

Το Νοέμβριο μαθεύτηκε ότι η σχέση της  Jennifer Hudson's με τον David Otunga είχε προβλήματα, αφότου η Hudson κατέθεσε περιοριστικά μέτρα ενεντίον του πρώην αρραβωνιαστικού της. Έχουν μαζί ένα γιο 8 ετών.

Jennifer Hudson - David Otunga 

 

Φωτό/ Video: AP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top