Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle!

Χαμός στο Nottingham

Την πρώτη τους επίσημη βασιλική εμφάνιση πραγματοποίησαν σήμερα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους και το επικείμενο γάμο την Άνοιξη του 2018.

Στόχος του ζευγαριού με αυτή την εμφάνιση είναι η ενημέρωση για το HIV/AIDS, αλλά και  για την νεανική εγκληματικότητα. Όπως αναμενόταν  χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για να τους δουν από κοντά. Τη στιγμή μάλιστα που η Meghan Markle, πλησίασε τα κάγκελα που την χώριζαν από το πλήθος μπορεί κανείς να ακούσει μέχρι και ουρλιαχτά.

Σε  αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε πως η  επίσκεψή τους σε φιλανθρωπική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, έχει συμβολικό χαρακτήρα για τον Harry καθώς η αείμνηστη μητέρα του πριγκίπισσα Diana συνέβαλε στην εξάλειψη του στίγματος που ακολουθούσε τους οροθετικούς και τους πάσχοντες.

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής στον θρόνο, και η Aμερικανίδα ηθοποιός, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική δραματική σειρά "Suits", ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τον αρραβώνα τους προκαλώντας φρενίτιδα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Πρόκειται να παντρευτούν τον επόμενο Μάιο στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνσδορ, κατοικία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εδώ και σχεδόν 1.000 χρόνια. Σήμερα το ζευγάρι επισκέφθηκε το Nottingham της κεντρικής Αγγλίας για να παρακολουθήσει μια εκδήλωση του Ιδρύματος ''Τέρενς Χίγκινς'' στη μνήμη θυμάτων του AIDS αλλά και με ενημερωτικό χαρακτήρα για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην μάχη κατά της νόσου.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούν την Ακαδημία του Nottingham όπου θα συναντηθούν με τις σχολικές αρχές της περιοχής για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα Full Effect, το οποίο στηρίζουν η φιλανθρωπική οργάνωση του Ηarry του πρίγκιπα William  και της συζύγου του Kate, έργο της οποίας είναι να κρατήσει μακριά την νεολαία από την βία.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top