Η Carla Bruni έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει το καινούργιο της cd

Έχει συναισθηματικούς δεσμούς με τη χώρα μας

Έρχεται στην Αθήνα η Carla Bruni

Στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στο «Παλλάς» αναμένεται να εμφανιστεί η Carla Bruni στις 23 και 24 Οκτωβρίου προκειμένου να παρουσιάσει το καινούργιο της cd.

Οι δεσμοί που έχει με την Ελλάδα είναι συναισθηματικοί μιας και η καταγωγή του συζύγου της, Nikola Sarkozy είναι από την Θεσσαλονίκη.

Η Carla Bruni θα ερμηνεύσει  το «Enjoy the Silence» των Depeche Mode, το «Miss Υou» των Rolling Stones, ακόμη και το «The Winner Τakes Ιt Αll» των Abba, με γαλλική προφορά τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην δισκογραφική της δουλειά.

Όπως είπε , τα έχει διασκευάσει η ίδια ενώ η μουσική είναι του διάσημο Καναδό μουσικοσυνθέτη και παραγωγού Ντέιβιντ Φόστερ.

«Ο παραγωγός μου είχε αυτή την ιδέα, την οποία και λάτρεψα. Έπαιξα σε πολλές χώρες στην τελευταία μου περιοδεία, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να πάω στην Αθήνα. Αισθάνομαι πολύ κοντά στην Ελλάδα και αυτές οι δύο όμορφες χώρες έχουν πολλά κοινά, ξεκινώντας από τη Μεσόγειο Θάλασσα που λατρεύω και είναι μια σταθερή πηγή έμπνευσης και ευτυχίας» είπε σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Carla Bruni.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top