Μπουρδούμης: Χώρισε λίγο πριν τον γάμο του με τη Χατζηγεωργίου γιατί τα ξαναβρήκε με την Κοντοβά;

Δείτε το βίντεο

Στη συναυλία-αφιέρωμα στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του '80 «Το Μινόρε της αυγής», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο τηλεοπτικός φακός της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» ήταν εκεί και τον «τσάκωσε». Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού, μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, και ο ίδιος έδειξε φανερά την ενόχλησή του.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή φαίνεται αρκετά εκνευρισμένος με την παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν οι συντελεστές της εκπομπής, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, έχει έρθει ξανά πολύ κοντά με την πρώην σύντροφό του και σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά.

(Το ζευγάρι σε παλαιότερη εμφάνιση)

«Εγώ εκείνο που ξέρω -και το λέω για πρώτη φορά- είναι ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μάλλον το ξαναμαγειρεύει με τη Χριστίνα Κοντοβά! Ξαναμαγειρεύεται το ειδύλλιο το προηγούμενο...», είπε χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Συρίχα.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος επεσήμανε πως το πρώην ζευγάρι ήρθε ξανά κοντά πριν ο Αλέξανδρος και η Αλεξάνδρα χωρίσουν.

Αν ισχύει αυτή η πληροφορία που μετέδωσε η Τζώρτζια Συρίχα, τότε ουσιαστικά λύνεται και το μυστήριο του ξαφνικού χωρισμού της δημοσιογράφου με τον ηθοποιό.

Εν τω μεταξύ οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν λίγο αφότου έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους τον Δεκαπενταύγουστο, ανέφεραν ότι αιτία ήταν ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους.

Μάλιστα, το περιοδικό Down Town ανέφερε ότι ουσιαστικά η δημοσιογράφος έδιωξε τον ηθοποιό όταν μετά από μια βραδινή έξοδό τους στην Πάτμο, όπου έκαναν τις διακοπές τους, ανακάλυψε στο κινητό του συντρόφου της κάποια συνομιλία με πρώην του. Ακολούθησε καβγάς και το ζευγάρι χώρισε.

Το περιβάλλον της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου ανέφερε ότι αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ ουσιαστικά δεν άφηνε περιθώριο στη δημοσιογράφο να κάνει οτιδήποτε άλλο παρά να ακυρώσει τον γάμο της!

Αν όντως ισχύει ότι ο ηθοποιός ξαναβγαίνει με την πρώην σύντροφό του και ότι η επικοινωνία τους είχε αρχίσει πριν χωρίσει με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, τότε... λύνεται το μυστήριο.

Στην συνέχεια στην εκπομπή του «Ε», μετά την είδηση-βόμβα από τα χείλη της Τζώρτζιας Συρίχα, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να σχολιάσει ότι «δεν είπαμε ότι χώρισε για τη Χριστίνα Κοντοβά, αλλά ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, βγαίνει ξανά μαζί της».

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο Μπουρδούμης με την Κοντοβά χώρισαν στις αρχές του καλοκαιριού του 2016, ενώ λίγο αργότερα ο ηθοποιός έκανε σχέση με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Η σχέση τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα και το Πάσχα ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στη δημοσιογράφο και θα παντρεύονταν στο τέλος αυτού του μήνα.

Μένει να δούμε αν όντως οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν έτσι απλά και ο Αλέξανδρος με την Χριστίνα θα είναι και πάλι μαζί! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top