Foo Fighters: Δείτε το trailer από την ιστορική συναυλία στο Ηρώδειο

Στις 10 Νοεμβρίου η προβολή του επεισοδίου Landmarks Live In Concert

Αναμφισβήτητα η συναυλία των Foo Fighters τον περασμένο Ιούλιο στο Ηρώδειο ήταν ιστορική.

Για περισσότερο από δύο ώρες, το αμερικανικό ροκ συγκρότημα, το οποίο ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα έδωσε όλα επί σκηνής, με τους περίπου 5.000 (τυχερούς) fans τους να σιγοτραγουδούν τις επιτυχίες τους.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το star.gr, η συναυλία , μαγνητοσκοπήθηκε και θα παρουσιαστεί στο κοινό αυτό το φθινόπωρο ως μέρος της παγκοσμίου φήμης σειράς ντοκιμαντέρ του PBS «Landmarks Live In Concert» από όπου έχουν παρελάσει οι μεγαλύτεροι super star του πλανήτη με εμφανίσεις σε μνημειώδεις τοποθεσίες ανά τον κόσμο.

Μάλιστα, ήδη έχει κυκλοφορήσει και το trailer το οποίο περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις ερμηνείες του "Times Like These", με το οποίο ξεκίνησε η συναυλία, αλλά και του "Everlong". Από τα πλάνα «περνούν» επίσης μερικά από τα νέα τραγούδια της μπάντας, όπως το "Dirty Water" και το "La Dee Da", τα οποία θα περιλαμβάνονται στο επικείμενο άλμπουμ των Foo Fighters, "Concrete and Gold". 

Δεν θα υπάρχει όμως μόνο η συναυλία στο επεισόδιο, καθώς εμφανίζονται πλάνα και οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις της μπάντας, από την περιήγησή της στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας παρέα με τον οικοδεσπότη της σειράς, τον ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith.

«Ο Roger Waters θα τα "πάρει" όταν το δει αυτό» ακούγεται να λέει σε ένα σημείο ο Taylor Hawkins.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top