Συντετριμμένος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Τα πρώτα λόγια του για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

Δείτε το βίντεο

Περιμένοντας να συνοδέψουν τη σύζυγο, τη μητέρα, τη φίλη τους... Ζωή Λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία, οι δικοί της άνθρωποι , αλλά και συνάδελφοί της μιλούν για κείνη με συγκίνηση. Τους φαίνεται σαν ψέμα πως  η.... Ζωίτσα έφυγε τόσο ξαφνικά για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δεν μπορεί  να πιστέψει... ακόμα το θάνατο της γυναίκας του...της γυναίκας που για 40 ολόκληρα χρόνια έμεινε στο πλάι του. «Κοιμόμουν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ… δύσκολη κατάσταση. Πολύ ζόρικη η διαχείριση  της απώλειας» ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού ποινικολόγου, όταν συνειδητοποίησε.... τι ακριβώς είχε συμβεί.

Πέρυσι στις 12 Δεκεμβρίου η "Ζωίτσα"  γιόρτασε τα...πιο όμορφα γενέθλια της ζωής της - όπως η ίδια είχε πει - πάνω στο σανίδι. Οι συνεργάτες της, είχαν ετοιμάσει μια πολύ όμορφη έκπληξη, που τη μοιράστηκαν με το ενθουσιασμένο κοινό της.

Ο πρώτος της ρόλος...αυτός της ατίθασης Ρέας,  στον Κατήφορο, είχε προταθεί αρχικά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία, όμως, τον απέρριψε λόγω της τολμηρότητάς του! Η  σαρωτική επιτυχία της ταινίας έκανε τη Ζωή Λάσκαρη... σταρ και της χάρισε αποκλειστικό συμβόλαιο με την παντοδύναμη Finos Film.

Όλοι αυτοί που την αγάπησαν, την Τρίτη, στη 13.00 το μεσημέρι θα βρίσκονται στην κηδεία της. Για το... τελευταίο αντίο, σε ένα από τα... τελευταία αστέρια της "χρυσής εποχής" του ελληνικού κινηματογράφου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top