Ευχάριστα μέσω Instagram: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ζευγάρι της showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι!

Δείτε την ανάρτηση

Ευχάριστα μέσω Instagram: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ζευγάρι της showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι!

Σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους και αποφάσισαν να μοιραστούν τα χαρμόσυνα νέα με τους φίλους με αναρτήσεις που έκανε έκαστος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πρώτα η Νίκι Ριντ, ανέβασε φωτογραφία την κοιλίτσα της είναι πολύ φουσκωμένη, γράφοντας: «Γεια σου μικρό. Σε ξέρω, αλλά μόνο επειδή σε αισθάνομαι. Πώς είναι δυνατόν να αγαπάς κάποιον τόσο πολύ, ήδη; Το μόνο που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι πρόκειται για το πιο δυνατό συναίσθημα που έχω νοιώσει ποτέ. Μοιραζόμαστε ήδη αυτό το σώμα εδώ και αρκετό καιρό, και έχουμε ήδη βιώσει τόσα πολλά μαζί. Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε… Με αγάπη, οι γονείς σου».

Στη συνέχεια και ο σύζυγός της, Ίαν Σόμερχαλντερ έκανε τη δική του ανάρτηση: «Για τους φίλους μας, την οικογένεια και τον υπόλοιπο κόσμο. Στα 38 χρόνια μου ποτέ στη γη δεν έχω βιώσει κάτι πιο ισχυρό και όμορφο από αυτό. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο συναρπαστικό από αυτό το επόμενο κεφάλαιο και θέλαμε να το πληροφορηθείτε από εμάς πρώτα. Αυτή ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας και θέλαμε να το κρατήσουμε μεταξύ των τριών μας για όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι θα μπορούσαμε να το απολαύσουμε.. το μικρό μας μεγαλώνει τόσο γρήγορα … γιατί αυτό συμβαίνει, μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Σας ευχαριστώ για την θετική ενέργειά σας. Με αγάπη, Ian.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top