Τζορτζ Μάικλ: Στοιχεία από την διαθήκη του τραγουδιστή είδαν το φως της δημοσιότητας

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την κηδεία του

Την ώρα που η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ – που έφυγε από τη ζωή στα 53 του χρόνια- δεν έχει γίνει, το φως της δημοσιότητας βλέπουν στοιχεία από τη διαθήκη του.

Ο Τζορτζ Μάικλ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αφήσει την πολυτελή έπαυλή του Highgate στην 55χρονη αδερφή του. Η Μέλανι Παναγιώτου πιστεύεται ότι έχει ήδη μετακομίσει στο 10 εκατομμυρίων λιρών σπίτι του τραγουδιστή, ενώ συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την κηδεία του.

 

Η μεγαλύτερη αδερφή του Γιόντα, φέρεται να παίρνει ένα μεγάλο τμήμα από την περιουσία του που υπολογίζεται στα 105 εκατομμύρια λίρες.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun» ο Τζορτζ Μάικλ αναμένεται να ταφεί δίπλα στη μητέρα του σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο. Ο τάφος της Λέσλι Ανγκολντ καλυπτόταν στο παρελθόν από φυτά, αλλά τώρα έχει καθαριστεί και διακοσμηθεί με νάρκισσους.

Η οικογένεια φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο η κηδεία του να γίνει είτε την Ημέρα της Μητέρας στις 26 Μαρτίου ή κοντά σε αυτή την ημερομηνία.

 

«Η Λέσλι ήταν όλος ο κόσμος του Τζορτζ Μάικλ οπότε τώρα θα τους βάλουν μαζί. Η μέρα της μητέρας ήταν πάντα πολύ σημαντική για τον τραγουδιστή. Την αγαπούσε πολύ και περνούσε πολύ χρόνο στο νεκροταφείο όπου της μιλούσε» δήλωσε πηγή στην εφημερίδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top