Βρισκόταν στα γυρίσματα της σειράς «Santa Clarita Diet», στην οποία και πρωταγωνιστεί, υποδυόμενη ένα ζόμπι, αλλά τελικά κατέληξε στο τοπικό νοσοκομείο της Σάντα Κλαρίτα στην Καλιφόρνια.

Η Ντρου Μπάριμορ είχε ένα ατύχημα την ώρα των γυρισμάτων το οποίο την έκανε να μεταφερθεί εσπευσμένα για να λάβει ιατρική βοήθεια από τον συμπρωταγωνιστή της, Τίμοθι Όλιφαντ.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, στην προσπάθειά της να πηδήξει στην πλάτη ενός άντρα για να τον σκοτώσει, έπεσε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση.

Πλέον, η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και μίλησε στο περιοδικό Us Weekly, για το συμβάν που έγινε τον περασμένο Ιούλιο. «Σχεδόν πέθανα», είπε και συνέχισε: «Έκανα μαγνητικές τομογραφίες και με σάρωσαν από την κορφή έως τα νύχια τις δύο ημέρες που έμεινα στο νοσοκομείο».

Ο δημιουργός της ταινίας Βίκτορ Φρέσκο διηγήθηκε από την πλευρά του στο περιοδικό το περιστατικό λέγοντας: «Έκανε το άλμα και δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και γλίστρησε πέφτοντας στο έδαφος με το κεφάλι», δήλωσε ο Φρέσκο. «Μόλις το είδα αυτό σκέφτηκα: Αυτό είναι, σκοτώσαμε την Ντρου Μπάριμορ».

Tags: