Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ηθοποιός – Έπαθε ΔΙΑΣΕΙΣΗ στα γυρίσματα σειράς

Ο λόγος για την Ντρου Μπάριμορ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ηθοποιός

Βρισκόταν στα γυρίσματα της σειράς «Santa Clarita Diet», στην οποία και πρωταγωνιστεί, υποδυόμενη ένα ζόμπι, αλλά τελικά κατέληξε στο τοπικό νοσοκομείο της Σάντα Κλαρίτα στην Καλιφόρνια.

Η Ντρου Μπάριμορ είχε ένα ατύχημα την ώρα των γυρισμάτων το οποίο την έκανε να μεταφερθεί εσπευσμένα για να λάβει ιατρική βοήθεια από τον συμπρωταγωνιστή της, Τίμοθι Όλιφαντ.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, στην προσπάθειά της να πηδήξει στην πλάτη ενός άντρα για να τον σκοτώσει, έπεσε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση.

Πλέον, η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και μίλησε στο περιοδικό Us Weekly, για το συμβάν που έγινε τον περασμένο Ιούλιο. «Σχεδόν πέθανα», είπε και συνέχισε: «Έκανα μαγνητικές τομογραφίες και με σάρωσαν από την κορφή έως τα νύχια τις δύο ημέρες που έμεινα στο νοσοκομείο».

Ο δημιουργός της ταινίας Βίκτορ Φρέσκο διηγήθηκε από την πλευρά του στο περιοδικό το περιστατικό λέγοντας: «Έκανε το άλμα και δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και γλίστρησε πέφτοντας στο έδαφος με το κεφάλι», δήλωσε ο Φρέσκο. «Μόλις το είδα αυτό σκέφτηκα: Αυτό είναι, σκοτώσαμε την Ντρου Μπάριμορ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top