One Night Stand ήταν και πέρασε! Μάθετε τα πάντα για το Half Night Stand

Όλα όσα υποστηρίζουν οι ειδικοί

 One Night Stand ήταν και πέρασε! Μάθετε τα πάντα για το Half Night Stand

Και εκεί που μας έκανε εντύπωση πως μερικοί άνθρωποι περνάνε ένα βράδυ ξέφρενου σεξ και μετά… ο καθένας σπίτι του, τώρα ήρθε μια νέα μόδα να μας ξαφνιάσει ακόμα περισσότερο… και «ακούει» στο όνομα Half Night Stand!

Τι σημαίνει αυτό;

Όπως και στο One Night Stand, υπάρχει η γνωριμία με κάποιον που έχει ως απώτερο σκοπό το σεξ.

Η διαφορά του, όμως, είναι πως δεν υπάρχει ολοκλήρωση της πράξης και αυτό γιατί εκείνος είτε δεν είναι ιδιαίτερα προικισμένος, είτε παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία είτε απλά δεν ικανοποιεί τη γυναίκα.

Τότε εκείνη ως φίλη του Half Night Stand τον διώχνει ή σηκώνεται και φεύγει γιατί αυτός δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας την... αποστολή του, αλλά και για να μην νιώσει την αμηχανία της επόμενης ημέρας.

Όπως και να σας φαίνεται, τα στατιστικά δείχνουν την ραγδαία αύξησή του, με τις γυναίκες να φέρονται με αυτόν τον τρόπο, πέρα από τους παραπάνω λόγους, για να πάρουν εκδίκηση για κάποιον πρώην τους ή για κάποιον που τις πλήγωσε.

Τι λένε οι ειδικοί;

«Αφού, λοιπόν, δεν θέλεις κάτι παραπάνω από σεξ με το συγκεκριμένο άτομο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις (αφού περάσετε καλά), να κοιμηθείς στο δικό σου αναπαυτικό κρεβάτι, να ξυπνήσεις μόνη σου και να ξεκινήσεις μία νέα όμορφη νέα μέρα», αναφέρει η σεξολόγος Κέλεστ Χίρσμαν.

Δεν χρειάζεται να καταστρώσεις ολόκληρο πλάνο για να το επιτύχεις, απλά ότι ώρα και αν είναι, πες στον άνθρωπο με τον οποίο πέρασες την νύχτα σου, πως προτιμάς να έχεις ένα κρεβάτι όλο δικό σου, είτε αυτό σημαίνει πως πρέπει να φύγει εκείνος, είτε εσύ.

«Το σεξ είναι απλά μία δραστηριότητα, ενώ η αγάπη είναι κάτι πιο βαθύ. Είναι, λοιπόν, πιο εύκολο για σένα να φύγεις, από την στιγμή που η αγάπη δεν είναι μέρος της εμπειρίας σου με αυτόν τον άνθρωπο. Ωστόσο, μερικές φορές τα συναισθήματα μπορεί να μπερδευτούν, αν αποφασίσεις να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις δίπλα του. Για τον λόγο αυτό, προτίμησε να κάνεις Half Night Stand, δηλαδή να κοιμηθείς στο τέλος μόνη σου, αν θωρείς πως αυτό που θέλεις μόνο είναι το σεξ» αναφέρει η ψυχολόγος και συγγραφέας Δρ. Σεθ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top