Ο Αντώνης Ρέμος στο star.gr: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ποιο τραγούδι από το νέο του δίσκο αφιερώνει στις γυναίκες της ζωής του

Όλα όσα μας αποκάλυψε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο καλλιτέχνης

συνέντευξη Ρέμος star.gr

Μπορεί να είχε δηλώσει ότι δεν θα καθίσει ξανά στην καρέκλα του κριτή κάποιου talent show, αλλά τελικά τα πράγματα ήρθαν αλλιώς!

Ο Αντώνης Ρέμος, κυριολεκτικά στο 90’, όπως θα έλεγε κάποιος αθλητικογράφος, είπε το «ναι» και δέχτηκε να συμμετάσχει στο Rising Star, έχοντας στο πλευρό του μια παλιά «συνάδελφό» του από το Voice, την Δέσποινα Βανδή, αλλά και τρεις νέους: την Καλομοίρα, τον Κώστα Μακεδόνα και τον Χρήστο Μάστορα.

Τον συνάντησα στο backstage του νέου μουσικού σόου του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και μου μίλησε όχι μόνο για τα όσα θα μας επιφυλάσσει μέσα από αυτό του τον «ρόλο», αλλά και για τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη, τη νέα του δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, και τις γυναίκες της ζωής του που δεν είναι άλλες από την σύντροφό του, Υβόννη και την κόρη τους!

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος αποκλειστικά στο star.gr!

Οι εμφανίσεις του στη συμπρωτεύουσα στο Stage Live... σκίζουν και μέσα στο νυχτερινό κεντρο δεν πέφτει κυριολεκτικά καρφίτσα! Περνάει και εκείνος τόσο καλά, όσο οι θαμώνες; «Ωραία περνάμε στην Θεσσαλονίκη! Χαίρομαι πολύ που βρέθηκα επαγγελματικά μετά από πολλά χρόνια με τον Χρήστο Δάντη, μας συνδέει φιλία χρόνων και είχαμε τραγουδήσει υπό άλλες συνθήκες στον Διογένη. Φέτος, όμως, είναι οι συνθήκες κατάλληλες και τραγουδάμε και οι δύο το απολαμβάνουμε τόσο πολύ. Ο κόσμος μας έχει στηρίξει πολύ και ελπίζω να στηρίξει και τον νέο δίσκο, αλλά να μας βλέπει και κάθε Κυριακή που θα είμαστε στο Rising!», είπε.

Με τον καλλιτέχνη να «μοιράζεται» όχι μόνο μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αλλά και μεταξύ των τόσων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, είναι εύλογο να απορεί κανείς πότε προλαβαίνει να χαίρεται και να περνάει χρόνο με τα κορίτσια του. «Εμείς τα βολεύουμε όλα! Είμαστε άντρες που τα βολεύουμε όλα!», είπε γελώντας!

Άλλωστε, μέσα από τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος «γεμίζει» τις μπαταρίες του και νιώθει πιο «δυνατός». «Είναι διαφορετικά!Έχει μια γοητεία! Πατροπαράδοτα, επάνω ερχόμαστε και περνάμε καλά και αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια! Είναι η μείξη του κόσμου, αλλάζει ο κόσμος από κάτω και είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα και στη σκηνή. Υπάρχουν οι φίλοι που έρχονται από την Αθήνα, συναντάνε τους φίλους που είναι στη Θεσσαλονίκη, συναντάμε όλοι μαζί φίλους που έρχονται από το εξωτερικό. Για μένα, αυτή η συνύπαρξη κάνει μοναδικά τα βράδια. Έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές και νομίζω θα ζήσουμε κι άλλες μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου! Από εκεί και πέρα μετά, θα ξανακατέβουμε στην Αθήνα και θα τα ξαναπούμε…».

Μετά από 3 χρόνια, ο Αντώνης κυκλοφόρησε το νέο δίσκο με τίτλο "Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς". Έχει ξεχωρίσει ο ίδιος κάποιο από τα νέα του «παιδιά», όπως όλοι οι τραγουδιστές συνηθίζουν να αποκαλούν τα τραγούδια τους; «Αυτά τα τραγούδια είναι πραγματικά απόσταγμα των 3 τελευταίων χρόνων, χρόνων αναζήτησης και πολύ επίπονης δουλειάς, που έκανα μαζί με τον παραγωγό μου, τον Γιώργο τον Κυβέλο – και τον ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ εκείνον και τους συνεργάτες μου. Πιστεύω ότι οι επιλογές που κάναμε είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να βρούμε σε αυτά που έχουν γράψει οι δημιουργοί γύρω μας και οι μόνιμοι πλέον συνεργάτες μας, που με εμπιστεύονται τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν, όμως, και νέοι συνεργάτες, όπως ο Γιώργος Σαμπάνης, που μπήκε τελευταία στην καλλιτεχνική μου ζωή», είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένας δίσκος που εμένα με ικανοποιεί και που περιμένω με μεγάλη αγωνία την αντίδραση του κόσμου».

Παραδέχτηκε, δε, ότι είναι πιο ώριμος από ποτέ «και μουσικά και τραγουδιστικά και συναισθηματικά. Συναισθηματικά με φορτίζει πολύ αυτός ο δίσκος».

Στην ερώτηση αν υπάρχει κάποιο από τα νέα του κομμάτια που αφιερώνει στην μικρότερη (ηλικιακά) γυναίκα της ζωής του, που δεν είναι άλλη από την κόρη του, η απάντηση δεν ήταν η αναμενόμενη – για μένα τουλάχιστον. Μπορεί να ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα της αφιέρωνε το «Όλος δικός σου», το πρώτο κομμάτι από τη νέα του δισκογραφική δουλειά που είχε «αποκαλυφθεί», αλλά τελικά ο καλλιτέχνης με αιφνιδίασε! «Έχει ένα τραγούδι που έχει γράψει στίχους η Βάγια Καλαντζή και μουσική ο Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς, ο αγαπημένος μου Ζέλικο. Λέγεται «Να μ’ αγαπάς». Αυτό νιώθω ότι πιο πολύ θα το αφιέρωνα στις γυναίκες της ζωής μου. Και στη μαμά και στην κόρη!».

Κλασική ερώτηση, μιας και διανύουμε τον τελευταίο μήνα του 2016, είναι τι γεύση του άφησε αυτή η χρονιά. Η απάντηση, όμως, δεν ήταν κλασική. «Αφήνει πολλή ευλογία με όλα αυτά που έχω ζήσει, με τις δυσκολίες που μου έχει δώσει, με τα προβλήματα που μου έχει δώσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μόνο. Γιατί αυτά τα προβλήματα και αυτή η καθημερινότητα κάθε μέρα με κάνει πιο δυνατό και δε με ρίχνει κάτω. Και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος: τα προβλήματα είναι στη ζωή μας για να μας κάνουν πιο δυνατούς, όχι για να μας ρίχνουν. Νιώθω ότι είχα ευλογία ακόμα κι αν υπήρχαν προβλήματα. Αλλά δόξα το Θεό, τα κατάφερα!».

Τι περιμένει άραγε από το νέο έτος; "Ο καινούργιος χρόνος ας μας φέρει πολλή δουλειά, που δεν είναι κάτι εύκολο και μακάρι να μπορώ όσο περνάει από το χέρι μου να βοηθάω όσο οποιονδήποτε έχει γύρω μου, γνωστούς και αγνώστους".

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top