Ξέφυγαν οι τιμές στη Μύκονο - Προσιτές μόνο για... μεγιστάνες

Προσθέτουν μηδενικά σε μεθυσμένους

Λίγο πριν το καλοκαίρι, οι τιμές στη Μύκονο έχουν πάρει την ανιούσα, με τους τουρίστες να απορούν καθώς οι τιμοκατάλογοι αλλάζουν ώρα με την ώρα. Δείτε τι κατέγραψε ο απεσταλμένος του Star  Γιάννης Σωτηρόπουλος.  

Φαίνεται πως έχουν ξεφύγει από κάθε λογική οι τιμές στη Μύκονο για ένα μέσο ταξιδιώτη και απευθύνονται πλέον μόνο σε μεγιστάνες.

Σύμφωνα με κατάλογο καταστήματος στην Χώρα της Μυκόνου, μια μερίδα γύρος κοστίζει 14,90 ευρώ και το κλασικό πιτόγυρο 3,70 ευρώ. Όσο για ένα πιάτο scrambled eggs θα πληρώσεις 13 ευρώ. 

 Απόδειξη δείχνει ότι στη διάσημη παραλία της Ψαρρού, που βλέπετε πίσω μου, δύο ξαπλώστρες με ομπρέλα στοιχίζουν 200 ευρώ και ένα μπουκαλάκι μεταλλικό νερό 8 ευρώ, τιμή σαμπάνιας! "

"Βαπορίσιο" πληρώνουν και τον καφέ στη Μύκονο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο φρέντο εσπρέσο. Σε γυάλινο ποτήρι κοστίζει 6,20 ευρώ και 10ευρώ σε πλαστικό ποτήρι μαζί με έναν χυμό 300 ml. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι τιμές μπορεί να αλλάξουν μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα.  

«Όποια κι αν είναι η τιμή αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κόβουν αποδείξεις και ν΄αποδίδουν το ΦΠΑ και οι λοιπές εισφορές στο κράτος. Όλες οι επιχειρήσεις έχουν τιμοκαταλόγους και όποιος δεν θέλει, δεν ψωνίζει», λέει ο δήμαρχος Μυκόνου.

Το νέο κόλπο των επιτήδειων – Προσθέτουν μηδενικά σε μεθυσμένους

Αποκαλύπτουμε επίσης το νέο κόλπο των επιτήδειων επιχειρηματιών για να "γδάρουν" οικονομικά τους τουρίστες, οι οποίοι καθημερινά συρρέουν κατά χιλιάδες στο νησί των ανέμων.

«Αν δεν δεις κατάλογο μπορεί να την πατήσεις. Υπάρχουν παρά πολλά περιστατικά που έχουν μπει και "κατά λάθος" μηδενικά και καμιά φορά δεν παίρνει χαμπάρι κανείς, γιατί είναι μεθυσμένοι. Έχω δεί λογαριασμό, που το κλαμπ σάντουιτς είχε 250 ευρώ, αντί για 25ευρώ», αποκαλύπτει επισκέπτης στο νησί. 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top