Ουρές και απίστευτη ταλαιπωρία στο Μετρό

Μετ’ εμποδίων η μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε σήμερα τους επιβάτες που μετακινούνταν με το Μετρό, καθώς στις 10:00 το πρωί έκλεισαν οι μπάρες σε 16 σταθμούς, ώστε να ολοκληρωθεί η μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Με το που έκλεισαν οι μπάρες άρχισαν  να σχηματίζονται τεράστιες ουρές, καθώς αρκετοί από τους επιβάτες δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Οι εικόνες που διαδραματίστηκαν στους σταθμούς της γραμμής 3 από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα και της γραμμής 2 από τα Σεπόλια έως τη Δάφνη απαθανατίζουν το κομφούζιο που επικράτησε.

Κόσμος να στοιβάζεται πίσω από τις μπάρες και να μην ξέρει τι να κάνει όταν αυτές δεν άνοιγαν. Εκνευρισμός και ταλαιπωρία, με τα αίματα να ανάβουν και τις παρεξηγήσεις να πρωταγωνιστούν.

Σύντομα αναμένεται να κλείσουν οι μπάρες και στη γραμμή του ΗΣΑΠ, Πειραιάς – Κηφισιά, ενώ ανοιχτές θα μείνουν οι πύλες στους σταθμούς στο Μοναστηράκι, την Ομόνοια και το Πανεπιστήμιο.

Στους 2 πρώτους, οι μπάρες δεν μπορούν να κλείσουν, αφού δεν έχουν εκδοθεί πιστοποιητικά πυρασφάλειας για όλους τους σταθμούς του ΗΣΑΠ, ενώ στο Πανεπιστήμιο λειτουργούν μόλις 2 αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top