Ισχυρή παρουσία του Πολεμικού Ναυτικού στους Φούρνους

Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι από την τουρκική προκλητικότητα

Έντονη είναι η παρουσία του Πολεμικού Ναυτικού  στους Ανθρωποφάγους, ενώ οι ψαράδες και οι ιδιοκτήτες  των εκτάσεων στις βραχονησίδες είναι εξοργισμένοι από την τουρκική προκλητικότητα. Ακόμη και για ελληνοτουρκικό πόλεμο στο Αιγαίο μιλά γνωστό  αμερικανικό περιοδικό .

Στα ανοιχτά φαίνεται το πλοίο του πολεμικού μας ναυτικού που περιπολεί στη περιοχή. Οι  καπετάνιοι που ψαρεύουν στους ανθρωποφάγους αρχίζουν σιγά σιγά  να λύνουν κάβους

Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι από την τουρκική προκλητικότητα.

Foreign policy: Ελλάδα και Τουρκία κινούνται αργά προς τον πόλεμο

Με τον τίτλο Ελλάδα και Τουρκία κινούνται αργά προς τον πόλεμο, το αμερικανικό περιοδικό Foreign policy υποστηρίζει ότι οι λαϊκιστές και στις δύο χώρες βαθαίνουν μια ιδιότυπη στρατιωτική κρίση μεταξύ συμμάχων στο ΝΑΤΟ.

Εστιάζει στον Ταγίπ Ερντογάν αλλά και στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος επιμένει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα ακήρυχτο πόλεμο στον εναέριο χώρο του Αιγαίου.

«Όταν έχουμε νεκρούς ήρωες, οι οποίοι πέφτουν στο καθήκον γιατί εκπαιδεύονται ασκούνται αλλά και ουσιαστικά πετούν οι πιλότοι διαφυλάσσοντας την εθνική κυριαρχία, εμπλεκόμενοι σε αναχαιτίσεις, αυτές είναι ενέργειες οι οποίες συναντώνται μόνο σε πόλεμο ή σε συνθήκες πολέμου», είπε ο Π.Καμμένος.

Καταγγελία: Μαζί με τη σημαία ανέβασε και βίντεο να πυροβολεί με G3

Ο Σπύρος Δανέλης αποκάλυψε  με ερώτηση του στη Βουλή ότι ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς  που ανέβασε τις σημαίες στις βραχονησίδες των Φούρνων  είχε ανεβάσει  στο Facebook βίντεο να πυροβολεί με όπλο της εθνοφυλακής. Ο ίδιος ο νεαρός με ανάρτηση του παραδέχεται ότι δεν  είναι εθνοφύλακας:

«Εγώ και άλλοι τουλάχιστον 15 νέοι έχουμε δώσει το απολυτήριο στρατού  εδώ και αρκετό καιρό για να είμαστε επίσημα στην εθνοφυλακή και αποτέλεσμα κανένα».

Σε αυτή την ανάρτηση που την κατέβασε όπως και το βίντεο με τους πυροβολισμούς, ξεσπάθωνε κατά του Υπουργού Άμυνας γιατί δήλωσε ότι δεν μπορεί ο καθένας να ανεβάζει σημαίες.

Οι συντοπίτες του Τσαγαλά στο Μεγάλο αλλά και στο μικρό Ανθρωποφάγο  έχουν  περιουσίες και κληρονομιές με συμβόλαια από το 1920.

Οι Ανθρωποφάγοι δεν έχουν μόνο ιδιοκτήτες, έχουν  και έντονη ανθρώπινη δραστηριότητα, πέτρινα σπίτια, μαντριά και δεξαμενές.

«Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες  γιατί υπάρχει και ο φόβος της προπαγάνδας και τις προβοκάτσιας. Σιγά σιγά θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση», λέει ο δήμαρχος των Φούρνων.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top