Περιπέτεια σαν παραμύθι – Πώς βρέθηκε ο 10χρονος που είχε εξαφανιστεί στα Καλάβρυτα

Το καταφύγιο κυνηγών και ο εθελοντής που πήρε ανάποδα το μονοπάτι

Καλάβρυτα: Έτσι βρέθηκε ο 9χρονος που είχε εξαφανιστεί

Σαν… παραμύθι μοιάζει η περιπέτεια της εξαφάνισης του 9χρονου αγοριού από το Καλάβρυτα, το οποίο χθες το πρωί χάθηκε στο Σούβαρδο, ενώ είχε πάει για χόρτα με τους γονείς και την αδελφή του.

Όταν οι γονείς του συνειδητοποίησαν πως είχε εξαφανιστεί, σήμανε συναγερμός με την κινητοποίηση να είναι μεγάλη.

Τελικά το αγοράκι βρέθηκε μερικές ώρες μετά την αγωνιώδη αναζήτηση να είναι ταλαιπωρημένο, τρομαγμένο αλλά καλά στην υγεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρέθηκε ο 10χρονος που είχε εξαφανιστεί στα Καλάβρυτα

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ – ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ

 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το tempo24, ο 9χρονος είχε πάει στις 10 παρά το πρωί να μαζέψει μανιτάρια με τη μητέρα του, τον πατέρα του και την 12χρονη αδελφή του. Τα δύο παιδιά ήταν μπροστά από τους γονείς και ο μικρός προπορευόταν. Κάποια στιγμή, γύρω στις 11,  απομακρύνθηκε πολύ, χάθηκε και από τα μάτια της αδελφής του  και πήρε ένα λάθος μονοπάτι που οδηγούσε στο χωριό. Αμέσως σήμανε συναγερμός και άρχισε η αγωνιώδης αναζήτηση.

Το παιδί στη διαδρομή, φοβισμένο, μη γνωρίζοντας που βρίσκεται άρχισε να κλαίει και στη συνέχεια βρήκε ένα καταφύγιο κυνηγών και μπήκε μέσα, όπου και το εξαντλημένο το πήρε ο ύπνος. Ένας κάτοικος της περιοχής που συμμετείχε εθελοντικά στις έρευνες και γνώριζε καλά τα κατατόπια, πήρε ανάποδα το μονοπάτι, από το χωριό προς το δάσος και βρέθηκε μπροστά στο καταφύγιο όπου βρισκόταν ο μικρός.

Επέστρεψαν μαζί στο χωριό, όπου ο 9χρονος έπεσε στην αγκαλιά της μάνας του, του πατέρα  και των συγγενών του ανακουφισμένος από την περιπέτεια που έλαβε τέλος. Όλο το χωριό ήταν στο πόδι και τον υποδέχθηκε με χαρά καθώς όλοι οι άνθρωποί του έζησαν την ίδια αγωνία και καρδιοχτυπούσαν για αυτόν. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top