Τα πορίσματα για το δυστύχημα με την Porsche: «Τα αυτοκίνητα κόπηκαν στα δυο και τυλίχτηκαν στις φλόγες»

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την τραγωδία – Απομονωμένος ζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη εθνική οδό που στοίχισε τη ζωή στη σύζυγο και το παιδί του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Τα πορίσματα για την ξέφρενη πορεία της Porsche που οδηγούσε ο γιος του Απόστολου Βακάκη αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκίνηση και οδύνη στο μνημόσυνο της Αποστολίας και του μικρού Παύλου Πατμάνογλου

ΛΙΓΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

 

Όπως θα δείτε και στο video, στον τόπο του δυστυχήματος οι ζημιές έχουν αποκατασταθεί. Τίποτα δε θυμίζει τη σφοδρή σύγκρουση που στέρησε τη ζωή σε τέσσερα άτομα, εκτός από λίγα λουλούδια τα οποία φαίνεται πως άφησαν συγγενείς των θυμάτων.

Ο ΥΠΑΤΙΟΣ ΠΑΤΜΑΝΟΓΛΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ

 

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδε τη ζωή του να τυλίγεται στις φλόγες, διεκδικεί αποζημίωση ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ από την οικογένεια του Απόστολου Βακάκη. Ο συνήγορος του αρνείται να μιλήσει για τη διαθήκη του νεαρού οδηγού της Porsche.

Μετά το τραγικό δυστύχημα κλείστηκε στον εαυτό του, και ζει απομονωμένος στην Πτολεμαΐδα. Δεν πάει ακόμη και στη δουλειά του. Όπως μας είπε, αυτό που του συνέβη είναι αδιανόητο. Περιμένει να τελειώσει τώρα η δικαστική διαμάχη προκειμένου να προσπαθήσει να ξαναβρεί τους ρυθμούς της ζωής του.

ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ: «ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΥΛΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ»

 

Τα πορίσματα περιγράφουν κάθε δευτερόλεπτο του τροχαίου δυστυχήματος.

«Η σύγκρουση στην πίσω δεξιά γωνία του οχήματος Πατμάνογλου είναι μεγάλης έντασης. Τα δυο οχήματα κόβονται στα δυο και καίγονται» αναφέρει στο πόρισμά του ο πραγματογνώμονας.

Το πολυτελές αυτοκίνητο έτρεχε με 324 χλμ την ώρα. Ήταν αδύνατο να σταματήσει όταν χάθηκε ο έλεγχος. Η ξέφρενη πορεία του σταμάτησε στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου.

«Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου παρέμεινε στο τοιχίο της κτιριακής εγκατάστασης του παρκινγκ, ενώ το μπροστινό μέρος του κατέληξε μετά τη σύγκρουση 8,40 μέτρα μπροστά από το σημείο της σύγκρουσης» αναφέρει το πόρισμα της Πυροσβεστικής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top