Από τσιγάρο η φωτιά στη μονοκατοικία της Καρολίνας Κάλφα - Το STAR στη Χαλκιδική

Η δημοσιογράφος πέθανε από την εισπνοή δηλητηριωδών αερίων

Ένα τσιγάρο έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή της η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα. Το Star βρέθηκε στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής και μίλησε με τους ανθρώπους της.

Έμεινε άνεργη όταν έκλεισε το Alter. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Πήγε στην ιδιαίτερή της πατρίδα, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής και ξεκίνησε μια καινούρια ζωή.

Η Καρολίνα φαίνεται πως αποκοιμήθηκε με ένα αναμμένο τσιγάρο στο χέρι. Η φωτιά ξεκίνησε από τα σεντόνια, επεκτάθηκε στο στρώμα και στα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας. Η δημοσιογράφος πέθανε από την εισπνοή δηλητηριωδών αερίων.

«Όταν φτάσαμε με την αστυνομία και το ασθενοφόρο βλέπαμε καπνό από τον δεύτερο. Κάναμε επέμβαση ανοίξαμε το ισόγειο, εκεί βρήκαμε την μητέρα της με κινητικά προβλήματα» περιγράφει πυροσβέστης.

Αυτές είναι οι εικόνες από τη μονοκατοικία της Καρολίνας Κάλφα, ένα καμένο στρώμα και αποκαΐδια στην αυλή του σπιτιού, ό,τι άφησε πίσω της η πυρκαγιά.

Ένα σπίτι απομακρυσμένο από το κέντρο της πόλης. Ένας παλιός καναπές, ένα αυτοσχέδιο τραπεζάκι. Εικόνες που μαρτυρούν μια ζωή μετρημένη  Όμως αυτό το σπίτι για την Καρολίνα ήταν οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής, 30 χρόνια το έχτιζε. Ο παράδεισός της.

Εκεί όπου είχε βρει καταφύγιο κοντά στη φύση, μακριά από τα φώτα. Μπορεί κάπου κάπου να της έλειπαν, αλλά οι σπουδές τους γιου της ήταν η μεγάλη της επιτυχία.

Tο STAR στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής

«Ακούσαμε σειρήνες, βγήκα στο σταυροδρόμι, είδα καπνό και έτρεξα αμέσως.  Ήταν κυρία. Πολύ καλό παιδί. Φιλότιμο. Ότι ώρα και να την λέγαμε θα ερχότανε» αναφέρει γειτόνισσα της.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής από τους γείτονες. Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν η όμορφη δημοσιογράφος είχε χάσει ήδη τη ζωή της.

Η 76χρονη μητέρα της, μεταφέρθηκε ημιλιπόθυμη, από τις αναθυμιάσεις και νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο. Γνωρίζει ήδη ότι η κόρη της είναι νεκρή...

25 χρόνια στη μάχιμη δημοσιογραφία

Η Καρολάιν Κριστίν Νουντλ, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα γεννήθηκε το 1968 στη Γερμανία. Παρουσιάστρια ειδήσεων στον Αnt1, ρεπόρτερ στο ΑLTER, στο TV Mακεδονία.

Φίλοι και συνάδελφοί μιλούν για έναν χαμογελαστό άνθρωπο που ήξερε να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα.

«Δεν είχε λεφτά. Κι όταν ήμουν άρρωστη, δεν ξέρω πως είχε έρθει για να μου δώσει κουράγιο. Δεν το ξεχνάω αυτό. Τώρα όμως εγώ είμαι εδώ και η Καρολίνα λείπει...» λέει η δημοσιογράφος Μαίρη Κοντολούρη.

«Ήταν άτομο με μαχητικότητα... την τιμούσε ότι έγινε αγρότισσα και έκανε και άλλα μεροκάματα για να επιβιώσει» δήλωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Δημαράς.

Και η παρουσιάστρια Λίζα Δουκακάρου αποχαιρέτησε την Καρολίνα μέσω facebook.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω... Καλό ταξίδι Καρολινάκι μου»

Η κηδεία θα γίνει στις 11 το πρωί της Τετάρτης  στη Νέα Ποτίδαια.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top