Γνώριζαν κάθε του κίνηση οι δολοφόνοι του Στεφανάκου – Χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ για να σιγουρευτούν ότι θα τον «τελειώσουν»

Οι αρχές ερευνούν τις τελευταίες επαγγελματικές του ενέργειες

Δείτε στο βίντεο αναλυτικό ρεπορτάζ για τη στυγνή δολοφονία Στεφανάκου

Εξονυχιστικές είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δολοφόνων του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος εκτελέστηκε με 29 σφαίρες από Καλάσνικοφ.

Διαβάστε επίσης: Μαφιόζικη εκτέλεση Στεφανάκου: Φώτο-ντουκουμέντο λίγα λεπτά αφότου τον «γάζωσαν» με 29 σφαίρες από καλάσνικοφ

Ο «Καράφλας» και η Greek Mafia – Ποιοι κρύβονται πίσω από το συμβόλαιο θανάτου του Βασίλη Στεφανάκου

Οι αρχές επικεντρώνουν τώρα το ενδιαφέρον τους στις τελευταίες επαγγελματικές δρατηριότητες του Στεφανάκου, οι οποίες ενδεχομένως να ενόχλησαν κάποιους.

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ, το οποίο και άδειασαν στον Στεφανάκο γιατί γνώριζαν ότι το αυτοκίνητό του ήταν θωρακισμένο και ήθελαν να είναι σίγουροι ότι θα τον αποτελειώσουν.

Την ίδια ώρα έχουν ανοίξει παλιές δικογραφίες για να εντοπίσουν οι αρχές τα άτομα με τα οποία είχε ανοιχτούς λογαριασμούς το θύμα και δεν αποκλείεται τα άτομα αυτά να κληθούν για κατάθεση.

Εκτιμούν τέλος, ότι το τηλεφώνημα που είχε ο Στεφανάκος την ώρα που τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ δεν ήταν το δόλωμα για να βγει έξω από την επιχείρησή του, αλλά η ώρα του δολοφονικού χτυπήματος ήταν εκείνη που έφευγε από τη δουλειά του, κάτι που σημαίνει ότι ο δράστες γνώριζαν καλά το καθημερινό του πρόγραμμα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top