Τα αδέλφια Μαρταβαλτζόγλου από την Πέλλα έκαναν τα ζυμαρικά από ιταλική… ελληνική υπόθεση.

Τα παραδοσιακά μακαρόνια που δημιουργούν στη Βόρεια Ελλάδα, τα εξάγουν και έχουν κάνει τη χώρα μας γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν από τον Μικρασιάτη παππού της που είχε έναν φούρνο κι έναν αλευρόμυλο. Το 2003 ανέλαβαν τα δύο αδέλφια ανέλαβαν την επιχείρηση.

Δείτε το ρεπορτάζ  της Ραλλιώς Λεπίδου

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ