Ψάχνουν 2 αγνοούμενους στις λάσπες της Μάνδρας – Στους 20 οι νεκροί από τη θεομηνία

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 36χρονο Γιώργο Μακαρούνα

Ψάχνουν 2 αγνοούμενους στις λάσπες της Μάνδρας

Έξι μέρες έχουν περάσει από τη φονική θεομηνία που έπληξε τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο και στοίχισε μέχρι στιγμής τη ζωή σε 20 ανθρώπους, ενώ αγνοούνται άλλοι δύο.

Σήμερα το πρωί, η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 36χρονο οδηγό φορτηγού, Γιώργο Μακαρούνα, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Εκείνη την ώρα μιλούσε με τη μητέρα του και της έλεγε: «Μητέρα φοβάμαι, πνιγόμαστε».

Διαβάστε επίσης: Διασώστες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά "χτενίζουν" την περιοχή της Μάνδρας

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των 2 αγνοουμένων στη Μάνδρα

Πλημμύρισε πάλι η Μάνδρα! Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Τους 20 έφτασαν οι νεκροί στη Μάνδρα

Αποκλειστικό: Πήγε για πλιάτσικο στη Μάνδρα -Συνελήφθη μπροστά στην κάμερα του Star!

Στη Μάνδρα παραμένουν άνδρες της Πυροσβεστικής της ΕΜΑΚ, συνεχίζοντας έξι μέρες μετά τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο τελευταίων αγνοουμένων.

Οι διασώστες ψάχνουν τον Χρήστο Γεωργακόπουλο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας και τον 30χρονο οδηγό φορτηγού Σωτήρη Πίνη.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε μια αποθήκη κοντά στην Παλαιά Εθνική Οδό, όμως τόνοι λάσπης και μπάζων δυσκολεύουν το έργο τους.

Το πρωί της Κυριακής οι συγγενείς και οι φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Νέζη, ενώ ο πόνος και ο θρήνος για τους νεκρούς από την κακοκαιρία δεν έχει τέλος.

Αύριο, θα γίνουν οι κηδείες του 38χρονου Γιάννη Ρούμελη, ο οποίος εντοπίστηκε το Σάββατο κάτω από τόνους λάσπης στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας και του 28χρονου Πέτρου Κολέτση, ο οποίος πήγαινε στη δουλειά του, όταν τον παρέσυρε ο χείμαρρος.

Δραματικές είναι οι ώρες που περνούν τις τελευταίες έξι μέρες και οι κάτοικοι της Μάνδρας και της Νέας Περάμου. Άνθρωποι ξεσπιτωμένοι, με τις περιουσίες τους κατεστραμμένες ολοσχερώς και αντίπαλό τους ακόμα και τον καιρό.

Όπως προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι, οι βροχές μπορεί να σταματήσουν, όμως η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση και το κρύο θα είναι τσουχτερό, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τη διαβίωση των πληγέντων.

Χθες, τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά του Χαμόγελου του Παιδιού εντόπισαν τη σορό ενός ακόμα θύματος της θεομηνίας.

Πρόκειται για τον 81χρονο Δημήτρη Γούτο, συνταγματάρχη εν αποστρατεία, ο οποίος ανασύρθηκε κάτω από μπάζα και φερτά υλικά την παλιά Εθνική Οδό Μάνδρας – Θήβας, 200 μέτρα από την αποθήκη όπου εντοπίστηκε νεκρός ο οδηγός νταλίκας, Γιάννης Ρούμελης.

Οι έρευνες της ΕΜΑΚ και των Ομάδων Διάσωσης συνεχίζονται στην περιοχή του νεκροταφείου και γύρω από το ρέμα. Επίσης η Ομάδα Υποβρύχιων Διασώσεων της ΕΜΑΚ ερευνά στον κόλπο της Ελευσίνας όπου καταλήγουν τα ρέματα, καθώς σε αυτή τη θαλάσσια περιοχή εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες τέσσερα θύματα της θεομηνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top