Στο Star η πρώην γυναίκα του 58χρονου δράστη: «Είμαστε σοκαρισμένες εγώ και η κόρη μου!»

Το σκοτεινό παρελθόν του ανθρώπου που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Δώρα

Αποκλειστικά στο Star μίλησε η πρώην γυναίκα του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας:

«Είμαι σοκαρισμένη! Και η κόρη μου... Αυτό που είδε και αυτό που άκουσε... Κι εγώ η ίδια.. Δεν αισθανόμαστε καλά! Δεν το περιμέναμε! Είμαστε 12 χρόνια χωρισμένοι» ,δήλωσε η Βαρβάρα Μιχαλοπούλου, πρώην σύζυγος του Μανώλη Σοροπίδη.

Εντοπίσαμε την πρώην γυναίκα του 58χρονου, η οποία ζει στο Λέχαιο Κορινθίας. Εδώ και 10 χρόνια έχει χωρίσει μαζί του και από την ημέρα που έμαθε για ποια υπόθεση κατηγορείται, έχει χάσει τον ύπνο της:

«Η μικρή δεν αισθάνεται καλά. Έκλαιγε χθες το βράδυ... "τι έκανε ο μπαμπάς μου, δεν το περίμενα!»

Να σημειώσουμε, ότι ο καθ΄ομολογίαν δράστης, στην κατάθεσή του είχε πει:

«Έχω δυο παιδιά, ένα αγόρι που έχω υιοθετήσει και είναι 24 χρονών και ένα κορίτσι που είναι 12 χρονών. Η πρώην γυναίκα μου ζει στην Κόρινθο και με χώρισε το 2007, γιατί κατάλαβε ότι έπαιρνα την κάτω βόλτα με αυτά που  είχα αρχίσει να κάνω».

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ

Τον περασμένο Μάιο, ο δικηγόρος Παναγιώτης Λάρδας, διορίστηκε από το κράτος συνήγορος υπεράσπισης του 58χρονου για την υπόθεση των 37,5 κιλών ινδικής κάνναβης.

Ο 58χρονος είχε όμως και στο παρελθόν προβλήματα με τον νόμο. Είχε κατηγορηθεί για κλοπές, ναρκωτικά αλλά και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

«Παλαιότερα, όταν ήμουν 46 χρονών περίπου, δούλευα ψαράς σε διάφορα καΐκια. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι και που παντρεύτηκα με τη γυναίκα μου. Μετά πήρα την κάτω βόλτα. Άρχισα τις κλοπές και τα ναρκωτικά. Έχω μπει δυο φορές τη φυλακή. Την πρώτη μπήκα για κάτι παραβάσεις του Κ.Ο.Κ που είχα και τη δεύτερη για ναρκωτικά».

Το Star αποκαλύπτει, ότι ο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδης, είχε προκαλέσει και τροχαίο ατύχημα το 2009 στην Κόρινθο. Τότε, ο 58χρονος χτύπησε το αυτοκίνητο μιας γυναίκας. Εκείνος... οδηγούσε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που ανήκε στον κύριο Κωνσταντίνο Καμζόλα, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Star.

«Αυτός ήταν ένας απατεώνας! Μου είχε κλέψει το αμάξι... Πρόκειται για έναν λεχρίτη. Τι να σας πω... Απεδείχθη ποιος ήταν!»

Η υπόθεση έφτασε στο Ειρηνοδικείο Κορίνθου το Δεκέμβριο του 2016,  όταν δηλαδή ο 58χρονος ήταν ήδη κρατούμενος στις φυλακές της Χαλκίδας.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top