Συνελήφθη ο οδηγός που παραλίγο να παρασύρει αστυνομικούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σταθμευμένο στην οδό Ασκληπιού - Νέα Ενημέρωση 16:12

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη, ο άντρας που προσπάθησε να παρασύρει με αυτοκίνητο αστυνομικό της διμοιρίας που φρουρεί τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα.

Πρόκειται για έναν 35χρονο, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Χωρίς πινακίδες το αυτοκίνητό του

Το αυτοκίνητό του εντόπισαν νωρίτερα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Το αυτοκίνητο, μάρκας Opel, βρέθηκε σταθμευμένο στην οδό Ασκληπιού, χωρίς τις πινακίδες κυκλοφορίες, που προφανώς τις αφαίρεσε ο οδηγός του για να μην καταφέρουν οι αρχές να το εντοπίσουν.

Οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να συγκρατήσουν τόσο τον αριθμό της κυκλοφορίας, όσο και το χρώμα και το αυτοκίνητο του ΙΧ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φέρεται να είναι ένας μόνιμος κάτοικος Εύβοιας, ο οποίος το έχει δώσει σε στενό του συγγενικό πρόσωπο που μένει στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη τα ξημερώματα οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε να παρασύρει αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ένας από τους αστυνομικούς που κινδύνεψε να τον χτυπήσει το ΙΧ, πυροβόλησε με σκοπό να σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου. Πιθανότατα ο οδηγός του αυτοκινήτου να οδηγούσε κάτω από την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top