Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για τη 18χρονη που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο της Θεσσαλονίκης

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου που έσπευσε να δώσει αίμα

Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για τη 18χρονη Θεσσαλονίκη

Σοκ στο πανελλήνιο, με την είδηση ότι 3 άνθρωποι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Τρίτης, στο πολύνεκρο τροχαίο (δυο νέα παιδιά, ένας 22χρονος κι ένας 28χρονος, κι ένας άνδρας 55 ετών) κι ότι μια 18χρονη κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά.

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται φιάλες αίματος για να κρατηθεί στη ζωή. Οι φίλοι της δραστηριοποιήθηκαν στα social media, παρακινώντας τον κόσμο να βοηθήσει. Η ανταπόκριση στην έκκληση ήταν συγκινητική!

Το επόμενο 24ωρο είναι θεμελιώδους σημασίας για την 18χρονη. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Εμμανουηλίδης, διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται η νεαρή, «η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο».

Την ίδια ώρα, στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος, φίλοι των άτυχων νέων, όπως και άγνωστοι άνθρωποι, αφήνουν λουλούδια και μηνύματα, στη μνήμη των παιδιών.

To χρονικό

Δυο μηχανές που φέρονται (σύμφωνα με μαρτυρίες) να κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, συγκρούστηκαν με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 67χρονος άνδρας, υπήκοος Γερμανίας. 

Αποτέλεσμα ήταν οι αναβάτες τους να «προσγειωθούν» στο έδαφος και στο πεζοδρόμιο, εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Την ζωή τους στο τροχαίο έχασαν ένας 22χρονος (ο οδηγός της μιας μηχανής), στην οποία επέβαινε και η 18χρονη κοπέλα του (που δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο Παπανικολάου).

Νεκροί είναι επίσης ένας 28χρονος και ένας 51χρονος, πατέρας και γιος.

Να σημειώσουμε πως τα αίτια του δυστυχήματος είναι ακόμα υπό έρευνα, ενώ ο 67χρονος οδηγός μετά το τροχαίο συνελήφθη, κρατείται και κατά πάσα πιθανότητα θα αφεθεί ελεύθερος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top