Πρόταση γάμου στο 6ο Athens Flying Week – H έκπληξη του Άγγελου στη Φωτεινή

Μαγευτικές στιγμές για μικρούς και μεγάλους στην αεροπορική βάση της Τανάγρας

Μαγευτικές στιγμές έζησαν μικροί και μεγάλοι στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, βλέποντας τα απίστευτα ακροβατικά που έκαναν Έλληνες και ξένοι πιλότοι, στο πλαίσιο του αεροπορικού σόου Athens Flying Week, που γίνεται κάθε Σεπτέμβριο.

Αξέχαστες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν το σαββατοκύριακο στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, στο αεροπορικό σόου του Athens Flying

Οι εντυπωσιακοί ελιγμοί των Ελλήνων και ξένων πιλότων, αεροσκαφών και ελικοπτέρων, έκοψαν την ανάσα των χιλιάδων θεατών και τους χάρισαν απίστευτες συγκινήσεις.

Την παράσταση έκλεψαν και φέτος τα θρυλικά RED ARROWS, τα κόκκινα βέλη της βρετανικής βασιλικής αεροπορίας, που σκέπασαν τον ουρανό της Τανάγρας με τις παράτολμες φιγούρες τους.

Εντυπωσιακοί και απόλυτα συγχρονισμένοι και οι ελιγμοί από τα ακροβατικά σμήνη της Αιγύπτου και της Πολωνίας, των οποίων μάλιστα οι πιλότοι, όπως βλέπετε, τίμησαν την ελληνική σημαία.

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

Την ώρα που πετούσαν οι Πολωνοί, ένας άντρας είχε την πρωτότυπη ιδέα να κάνει… πρόταση γάμου στην καλή του.

"Δέχτηκε ευτυχώς! Αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα" δήλωσε στην κάμερα ο Άγγελος, με την Φωτεινή να προσθέτει:

"Αγχώθηκα πάρα πολύ. Πάρα πολλές κάμερες και φωτογραφικές μηχανές".

Η όμορφη αυτή παρένθεση τελείωσε και τα ακροβατικά συνεχίστηκαν από υπερσύγχρονα, αλλά και παμπάλαια αεροσκάφη.

Με κομμένη την ανάσα οι θεατές είδαν πάνω από τα κεφάλια τους ένα F-16 κι ένα Μ-2000 να εμπλέκονται σε μια σκληρή αερομαχία σε πολύ χαμηλό ύψος.

Όμως κι ένα ζευγάρι ελληνικών «Φάντομ» έκοψε την ανάσα, πετώντας χαμηλά, κάνοντας εικονική προσβολή στόχου.

Το επιθετικό ελικόπτερο Απάτσι της Αεροπορίας Στρατού εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους με τους απίστευτους ελιγμούς του.

Αλλά και το ελικόπτερο Σικόρσκι, το λεγόμενο «μακρύ χέρι» του Πολεμικού μας Ναυτικού, χάρισε μοναδικές στιγμές, μαζί με τις επίλεκτες δυνάμεις των ΟΥΚ, που κατέβηκαν με σκοινί στο αεροδρόμιο.

Ένα «Καναντέρ» έκανε επίδειξη ρίψης νερού στο αεροδρόμιο, ενώ, όπως κάθε χρονιά, ελληνικά και ξένα F-16 εντυπωσίασαν τους πάντες με τους θεαματικούς ελιγμούς τους.

Όλοι, πιλότοι και θεατές, έδωσαν ραντεβού για το χρόνου, για το καθιερωμένο πλέον Athens Flying Week του Σεπτεμβρίου.

    

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top