Μεγάλη γιορτή για τα 40 χρόνια της Avin

Συγκίνηση για την εταιρία που κάνει μεγάλες επενδύσεις, προσφέρει θέσεις εργασίας και σέβεται τους καταναλωτές

Τα 40 χρόνια της γιόρτασε με μια μεγάλη εκδήλωση η Ελληνική εταιρία πετρελαιοειδών «Avin» που επενδύει και προσφέρει θέσεις εργασίας στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που περνά η χώρα μας.

Ήταν όλοι εκεί. Η οικογένειά της, οι συνεργάτες, οι άνθρωποι της για να γιορτάσουν τα 40 χρόνια της Avin, της ελληνικής εταιρίας στον χώρο των πετρελαιοειδών που αναπτύσσεται  ραγδαία, δείχνοντας πάντα σεβασμό στον καταναλωτή .

«Σήμερα η Avin γιορτάζει τα 40 χρόνια πορείας, κατά την διάρκεια της οποίας έζησε σημαντικές επιτυχίες. Εξελίχθηκε και καταξιώθηκε ως μια εταιρία που βάζει πάνω από όλα τον πελάτη και τον άνθρωπο και είναι εκεί να του παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Avin, Τόλης Βασιλακάκης.

Πάνω από 1200 άτομα: το προσωπικό της, πρατηριούχοι, αλλά και συνεργάτες έζησαν από κοντά σε μια μεγάλη εκδήλωση τους σημαντικούς σταθμούς της Avin που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1977.

Η συγκίνηση όλων ήταν μεγάλη, βλέποντας την ιστορία να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια τους.

Τέσσερις άνθρωποι τιμήθηκαν για την συμβολή τους στην μεγάλη πορεία της εταιρίας. Ανάμεσα τους και ο παλαιότερος πελάτης βιομηχανικών πωλήσεων της Avin.

«Έχουμε σχέση εμπιστοσύνης με την Avin, χαιρόμαστε που συνεργαζόμαστε με μια εταιρία που επενδύει, που είναι πολύ σημαντική για την ελληνική οικονομία», δήλωσε η Πρόεδρος της εταιρίας «Μύλοι Σόγια», Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου.

Η Avin άνοιξε τα πρώτα 4 πρατήρια υγρών καυσίμων τον Οκτώβριο του 1982 στην Αττική και το δίκτυο από τότε άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία, με την λειτουργία των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων ανεφοδιασμού μέσα στο διυλιστήριο της MOTOR OIL, του Ομίλου Βαρδινογιάννη, το 1987. Σήμερα διαθέτει 500 πρατήρια με το σήμα της, σε όλη την Ελλάδα.

«Και εγώ και η οικογένεια μου αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που ανήκουμε σε αυτή την μεγάλη οικογένεια, την 100% ελληνική εταιρία, την Avin» δήλωσε ο  ιδιοκτήτης του πρώτου πρατηρίου της Avin, Χαράλαμπος Νικολάκης.

Μέσα από τη δράση της στον σημαντικό τομέα των καυσίμων, η εταιρία συμμετέχει στις οικονομικές εξελίξεις και συνεισφέρει σημαντικά στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας. Αναπτύσσεται διαρκώς, κάνει μεγάλες επενδύσεις προσφέροντας θέσεις εργασίας και δείχνοντας πίστη στους 180 εργαζόμενους που αποτελούν και την κινητήρια δύναμη της.

«To βλέμμα μας είναι σταθερά στραμμένο στο μέλλον και έχουμε πολλά πλάνα και ιδέες από πλευράς προϊόντων, αλλά και υπηρεσιών που μας επιτρέπουν να κοιτάμε το μέλλον με σιγουριά και εμπιστοσύνη», πρόσθεσε ο Γενικός Διευθυντής της Avin, Τόλης Βασιλακάκης. 

Με ποιοτικά προϊόντα βενζίνης και πετρέλαιο πολύ υψηλών προδιαγραφών, η Avin, η κορυφαία Ελληνική εταιρία πετρελαιοειδών, με το βλέμμα στο μέλλον στηρίζει για 40 χρόνια και θα εξακολουθεί να στηρίζει τον καθημερινό άνθρωπο και καταναλωτή.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top