ΦΩΤΟ KAI VIDEO: Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» την Σητεία- Mεγάλες καταστροφές στην περιοχή

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ από την Παρασκευή

Κακοκαιρία «σαρώνει» το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις βροχές, τις καταιγίδες και την χαλαζόπτωση.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, από χθες Παρασκευή η ΕΜΥ εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, με το οποίο προειδοποιούσε για έντονα καιρικά φαινόμενα σε:

Κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (28/5/2017).
Στην Πελοπόννησο, τη Στερεά (πιθανόν πρόσκαιρα και την Αττική) και την Εύβοια από τις απογευματινές ώρες σήμερα (26/5/2017) μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (28/5/2017).
Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από τις βραδινές ώρες σήμερα (26/5/2017) μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου (27/5/2017).

*Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που θα περιλαμβάνουν βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (28.05.2017).

«ΘΥΜΑ» ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΤΕΙΑ-ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ «ΣΑΡΩΣΕ» ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Όπως βλέπετε τόσο στα video όσο και στις φώτο του sitiaonline, η περιοχή της Σητείας «χτυπήθηκε» από ανεμοστρόβιλο λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το θέαμα αν και εντυπωσιακό, προκάλεσε μεγάλες καταστροφές, καθώς από την ένταση των ανέμων ξεριζώθηκαν δένδρα σε ορισμένες περιοχές και σημειώθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top