ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ στο δικαστήριο το ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ της Νέας Μάκρης- "Η Φαίη δεν χτύπησε στον προφυλακτήρα"

Η ιατροδικαστής κατέρριψε τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου

Κατέρριψε με την κατάθεση της την Τρίτη, στο δικαστήριο, η ιατροδικαστής που είχε εξετάσει την άτυχη Φαίη από τη Νέα Μάκρη, τον βασικό ισχυρισμό του κατηγορουμένου συντρόφου της. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τον Απρίλιο του 2013, την χαστούκισε και εκείνη πέφτοντας χτύπησε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, η ιατροδικαστής Χάιδω Σπηλιοπούλου, η οποία είχε εξετάσει την 23χρονη Φαίη ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αλλά και κατά τη νεκροψία - νεκροτομή. Απέρριψε τον ισχυρισμό του "προφυλακτήρα" στον οποίο επιμένει ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της τον Απρίλιο του 2013.

«Και το αιμάτωμα και οι εγκεφαλικές βλάβες απαιτούν ισχυρή πλήξη της κεφαλής. Η πλήξη αυτή δεν μπορεί να γίνει με το χέρι, εκτιμώ ότι μπορεί να είναι κάποιο αντικείμενο. Οι κακώσεις του υπόλοιπου σώματος μας δείχνουν μια συμπλοκή, μια πάλη» εξηγεί η ιατροδικαστής.

Η κα. Νατάσα Ασπρίδη, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, τονίζει ότι «αυτό το χτύπημα, το οποίο επέφερε και τον θάνατο της Φαίης, ήταν ένα χτύπημα όπου η ιατροδικαστής με κάθε βεβαιότητα είπε ότι έγινε πάλη. Είπε, επίσης, πως αυτό το χτύπημα αποκλείεται  να έγινε με χτύπημα στον προφυλακτήρα.  Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είχε πρόθεση να τη σκοτώσει όπως και τη σκότωσε».

Η υπόθεση της πανέμορφης Φαίης είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από 4 χρόνια. Δύο αδερφές, ηλικίας 23 και 32 χρόνων. Ανάμεσα τους ένας 25χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία. Οι δυο αδερφές φαίνεται ότι ήρθαν σε ρήξη για εκείνον. Η αδερφή της άτυχης κοπέλας καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία. 

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, υποστηρίζει ότι «το μόνο που μπορούμε να του προσδώσουμε είναι μια θανατηφόρα σωματική βλάβη, όπου έλειπε ο ανθρωποκτόνος σκοπός και από αμέλεια επήλθε  αυτό το βαρύ αποτέλεσμα του θανάτου».

Η αδερφή της Φαίης, Μαριλένα

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι χαστούκισε τη Φαίη κι εκείνη έχασε την ισορροπία της και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της στον προφυλακτήρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top