ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: Στενός φίλος του Άκη Τσοχατζόπουλου αποκαλύπτει ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ στον δρόμο για το σπίτι

«Ένας άνθρωπος κλεισμένος στη φυλακή 5 χρόνια νομίζει ότι έξω έχει αλλάξει όλο το σύμπαν»

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και την κυρία Μάρα Ζαχαρέα μίλησε ο Γώργος Παπαγεωργίου, στενός φίλος του Άκη Τσοχατζόπουλου και blogger.

Ο κ. Παπαγεωργίου συνόδευσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο στην επιστροφή του στο σπίτι του, μετά την αποφυλάκισή του. Στον δρόμο, έκαναν μια στάση από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. «Ήταν επιθυμία του να περάσει από τη Χαριλάου Τρικούπη, να δει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, για να βρει τα πατήματά του και να αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι γίνεται» εξηγεί ο κ. Παπαγεωργίου και συνεχίζει: «Ένας άνθρωπος σ’ αυτή την ηλικία, κλεισμένος στη φυλακή 5 χρόνια, νομίζει ότι έξω έχει αλλάξει όλο το σύμπαν».

«Σ’ όλη τη διαδρομή είχε ανοιχτό το παράθυρο, ήθελε να είναι σε επαφή με τον περιβάλλοντα χώρο κι έκανε διάφορες ερωτήσεις» περιγράφει.

Στη Χαριλάου Τρικούπη υπήρχε μια κλούβα των ΜΑΤ, όπως αποκαλύπτει ο στενός φίλος του Άκη Τσοχατζόπουλου και δεν μπόρεσαν να σταματήσουν για πολλή ώρα.

Σχολιάζοντας τη φράση του φίλου του, «θα πω πολλά», ο κ. Παπαγεωργίου είπε ότι «χρειάζεται χρόνο να πάει στο γραφείο του, να συντάξει το μυαλό του και τα έγγραφά του, γιατί εκεί μέσα έγινε πραγματική λεηλασία, πάρθηκαν πολλά έγγραφα κι ίσως τοποθετήθηκαν άλλα».

Μέσα στο αυτοκίνητο, όπως υπογραμμίζει ο στενός του φίλος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος εξέφρασε έντονα την επιθυμία του να δει το παιδί του. «Αυτό ήταν το πρώτο μέλημά του. Και, φυσικά, να πάει σε έναν οικείο χώρο».

Όσον αφορά τις 200.000 ευρώ που απαιτούνταν για την αποφυλάκισή του, ο κ. Παπαγεωργίου σχολίασε ότι «ο Άκης Τσοχατζόπουλος βοήθησε πάρα πολλούς ανθρώπους όταν ήταν ‘πάνω’ απ’ όλα τα κόμματα, δεν κοίταζε σε ποιο κόμμα ανήκαν, τους βοηθούσε όλους. Πολλοί ανώνυμοι άνθρωποι μαζεύτηκαν κι έδωσαν τα λεφτά». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top