Έχουμε δει και έχουμε δει περιστατικά για γέλια και για κλάματα στους ελληνικούς δρόμους, αλλά οι παρακάτω φωτογραφίες ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Όπως μετέδωσε το tempo24, σε δρόμο της Πάτρας, και συγκεκριμένα στην οδό Αράτου, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης στο ύψος της πλατείας Όλγας, άνοιξε στο δρόμο μια τρύπα βάθους… 2 μέτρων!

Αν αφήσουμε στην άκρη την ποιότητα του οδοστρώματος (καθώς αυτό είναι μια άλλη ιστορία), ακόμα πιο τραγική είναι η σήμανση που μπήκε στο επικίνδυνο σημείο προκειμένου να μην πέσει μέσα στην τρύπα κάνας φουκαράς οδηγός ή πεζός.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, αρχικά τοποθετήθηκε ένα παλούκι δεμένο με κορδέλα στην τρύπα, και στη συνέχεια (για το εικαστικό του πράγματος), έβαλαν καλού-κακού και μια ψάθινη καρέκλα, σε περίπτωση που κάποιος δεν είδε το παλούκι.

Και φυσικά αυτά τα έκαναν από ένα γειτονικό καφενείο οι άνθρωποι, προκειμένου να προστατέψουν όσο γίνεται οδηγούς και πεζούς, καθώς ο δήμος Πατρέων όπως μεταδίδει το tempo24 αναζητούσε εξηγήσεις με τον Δήμο να είναι άφαντος.

Εν τέλει η αστυνομία έκλεισε το κομμάτι του δρόμου από Ρήγα Φερραίου έως Μαιζώνος, ενώ αργότερα το βράδυ η τρύπα βάθους δυο μέτρων απέκτησε μια πιο «αξιοπρεπή» σήμανση, καθώς όπως βλέπετε και στις νέες φώτο η τρύπα «έκλεισε» προσωρινά με μια κοτρόνα, ενώ περιμετρικά τοποθετήθηκαν οι ανάλογες κορδέλες και οι κώνοι που φωσφορίζουν τη νύχτα.

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστη η αιτία που το οδόστρωμα υποχώρησε σε τέτοιο βαθμό.

Tags: